7 tipare negative të mashkullit Demi

Margaret Blair 18-10-2023
Margaret Blair

Të kuptuarit e tipareve negative të meshkujve Demi është e rëndësishme për këdo që po mendon një lidhje me një Demi . Nëse e kupton paraprakisht anën e mirë dhe anën e keqe, atëherë mund të marrësh një vendim të duhur se çfarë po futesh saktësisht.

Ndonjëherë njerëzit më akuzojnë se jam shumë i ashpër me disa shenja të zodiakut kur Unë shikoj tiparet dhe karakteristikat negative të shenjave. Megjithatë, unë besoj se është detyra ime t'u tregoj lexuesve të mi tamam ashtu siç është.

Përfitimi për lexuesit e mi tejkalon anën negative, sepse besoj se kur i dini faktet do të jeni më të përgatitur për t'u marrë me të mirat kohët dhe kohët e këqija.

Ky profil i veçantë i personalitetit të mashkullit Demi do të diskutojë për tiparet negative të Demit.

Lajmi i mirë është se mashkulli Demi nuk është i vetëm mes meshkujve të të gjitha shenjat e tjera të horoskopit të kuajve.

Të gjitha shenjat e horoskopit të kuajve, qoftë për meshkuj apo femra, kanë një tipare pozitive dhe tipare negative. Ky është vetëm një fakt i jetës.

Në fakt, nëse e shikoni jetën nga shumë këndvështrime të ndryshme, gjërat pozitive mund të jenë gjëra negative në një grup rrethanash.

Në të njëjtën mënyrë , elementet negative mund të jenë mjaft pozitive nën një dritë të caktuar.

Kështu është jeta. Gjithçka ka të bëjë me perspektivën. Gjithçka është se si i shikoni gjërat. Mbajeni këtë parasysh kur shikoni tiparet negative tëMashkulli Demi .

Tiparet e Demit priren të përqendrohen në pamjen e jashtme

Një nga dobësitë më të mëdha të meshkujve Demi është se ata priren të përqendrohen në pamjen e jashtme. Ata priren të ngatërrojnë përmbajtjen e librit me kopertinën e librit.

Sigurisht, neve na është thënë që të vegjël se nuk duhet ta gjykojmë një libër nga kopertina e tij.

Fatkeqësisht, kjo është një deklaratë ideale. Kështu duhet të veprojnë njerëzit, por ju e dini dhe unë e di që shumë njerëz janë shumë sipërfaqësorë. Disa njerëz nuk kanë vërtet luksin e kohës dhe parave për të njohur me të vërtetë njerëzit e tjerë në një nivel më të thellë.

Burrat Demi priren të përqendrohen në pamjen e jashtme, sepse shpesh janë me nxitim.

Ata shpesh janë të padurueshëm. Ata e shohin pamjen si stenografi për substancën e vërtetë.

Ata i shikojnë gjërat që mund t'i shohin si tregues për gjërat që nuk mund t'i shohin. Ju nuk mund të shihni karakterin e një personi. Ju nuk mund të shihni aftësinë e personit për të dashur, për të besuar, për të ndërtuar dhe për të ëndërruar, ju mund të shihni vetëm se si duket personi dhe si sillet personi jashtë.

Njeriu Demi bën nuk e keni problem të barazoni pamjen me gjërat që kanë vërtet rëndësi, si karakteri.

Pikërisht për këtë, gatishmëria për të barazuar paraqitjet e jashtme me të vërtetën e thellë personale është ajo që e fut mashkullin Demi në të gjitha llojet e telasheve . Është gjithashtu një problem për pajtueshmërinë e Demit dhe Binjakëve në 2014 dhepërtej. Këto tipare negative të mashkullit Demi mund të shkaktojnë probleme reale kur ato përputhen me shenjat "më të buta" të Zodiakut.

Pse është ky një problem?

Realiteti është se ajo që shihni jashtë mund të jetë një gjë e përkohshme. Gjithashtu, ka shumë aspekte të ndryshme të një personi që ajo që shihni jashtë mund të jetë vetëm një pasqyrim i një aspekti të veçantë.

Është shumë e padrejtë të gjykoni një person vetëm bazuar në një aspekt të jetës së atij personi. Fatkeqësisht, meshkujt Demi mund të jenë mjaft konvencionalë në këtë aspekt dhe nuk kanë probleme t'i fshijnë njerëzit nëse nuk e vlerësojnë në bazë të paraqitjes.

Kjo mund të ketë një efekt shkatërrues tek femrat që përpiqen të tërheqin vëmendjen e një mashkulli Demi, dhe kjo është ndoshta një nga tiparet më të këqija të personalitetit mashkull të Demit për këtë arsye.

Burrat Demi kapen shumë pas gjërave materiale

Në përputhje me atë të mashkullit Demi predispozicion për t'u fokusuar në gjërat që mund t'i shihni dhe gjërat që mund t'i perceptoni, djemtë Demi mund të jenë shumë materialist.

Kur themi materialist, nuk nënkuptojmë thjesht të përqendrohemi shumë te paratë ose të fitojmë para ose të fokusohemi në gjërat që paratë mund të blejnë, ne po flasim gjithashtu për mënyrën se si ata e drejtojnë botën për sa i përket vlerave.

Ka dy mënyra kryesore për ta parë botën, ju mund ta shikoni botën në aspektin material ose mund ta shikoni në botë për sa i përket kushteve ideale.

Njerëzit idealistë dukennë gjërat që mund të jenë ose si duhet të jenë gjërat, ndërsa materialistët, e shikojnë botën ashtu siç është.

Ka, natyrisht, një anë negative dhe një anë të mirë të këtyre mënyrave të shikimit të botës. Ana e mirë e mënyrës së idealistëve për të parë botën është se ju mund të gjeni ëndrra që mund ta shtyjnë botën përpara.

Idealistët si Bill Gates, Steve Jobs; ata e shtyjnë botën përpara sepse imagjinojnë një botë që nuk ekziston ende. Problemi është se, është shumë e lehtë të kapeni pas idealeve dhe të përfundoni duke pritur për një botë që nuk do të marrë kurrë formë.

Nga ana tjetër, meshkujt Demi priren të shkojnë në ekstremin tjetër, i cili po e shikon botën nga një këndvështrim thjesht materialist se ata kanë humbur imagjinatën. Ata janë aq të fiksuar në mënyrën se si janë gjërat saqë kanë humbur lidhjen me aftësinë e tyre për të imagjinuar një botë më të mirë.

Ata kanë ëndrra për një botë më të mirë, por shpesh janë shumë të skllavëruar për mënyrën se si janë gjërat aktualisht.

Shiko gjithashtu: Numri i Engjëllit 1127 dhe kuptimi i tij

Kjo tipar negativ i mashkullit Demi mund të shkaktojë vërtet probleme kur bëhet fjalë për kërkimin e dashurisë dhe romancës në vitin 2014.

Burrat Demi ngatërrojnë çmimin e gjërave me vlerën reale

Nuk është e pazakontë që burrat Demi të japin dhurata dhe të barazojnë vlerën emocionale të asaj dhurate me paratë që shpenzuan.

Në të njëjtën mënyrë, kur marrin dhurata, ata priren të përmasojnë rrisni vlerën e dhuratës bazuar në vlerën e dhuratëskostot.

Vlera emocionale ose vlera sentimentale e një dhurate shpesh herë u shmanget atyre.

Ata fokusohen vetëm në dollarë dhe cent. Kjo mund të ndikojë vërtet në marrëdhëniet miqësie dhe padyshim marrëdhëniet romantike.

Në përvojën time ju nuk mund të barazoni vlerën emocionale, vlerën shpirtërore apo vlerën intelektuale me çmimin.

Fatkeqësisht, meshkujt Demi janë mjaft pa imagjinatë në këtë respekt, dhe priren të ngatërrojnë çmimin e gjërave me vlerën e gjërave.

Ato jo gjithmonë shkojnë dorë për dore. Gjërat që mund të kushtojnë një qindarkë, në fakt mund të jenë të vlefshme.

Gjërat që kushtojnë shumë para mund të jenë në të vërtetë, në analizën përfundimtare, krejtësisht të pavlefshme.

Përpiquni t'i tregoni një burrë Demi dhe fat të mirë me këtë!

Tiparet dhe Miqësia e Demit

Nëse nuk ju pëlqen të jeni të përdorur, nëse nuk ju pëlqen të manipuloheni, atëherë duhet të mbajini sytë hapur kur keni të bëni me miqtë meshkuj Demi.

Realiteti është se, meshkujt Demi janë të gjitha rreth "ti gërvisht shpinën time dhe unë do të gërvisht tëndin".

Me fjalë të tjera, vlera e miqësive ndryshon sa të dobishme janë ato miqësi. Në vend që t'i shikojnë miqtë si miq, ata priren t'i shohin miqtë si aleatë. Ata priren ta shikojnë botën nga pikëpamja e aleancave. A mund të më çojë kjo aleancë atje ku duhet të shkoj? A mund të më bëjë kjo aleancë atë që dua?

Krahasojeni këtë me miqësinë e vërtetë. Miqësia e vërtetë është kurju keni një marrëdhënie me dikë që mund të mos jetë domosdoshmërisht në gjendje t'ju ndihmojë. Ai person mund të mos ketë lidhjet që do t'ju mundësojnë të fitoni më shumë para.

Ai person mund të mos ketë aftësitë që mund t'ju mundësojnë të krijoni lidhjet e duhura që do t'ju sjellin pasuri, por ju jeni ende miq me ai person. Pse? Ai person ju plotëson. Ai person ju jep inkurajim. Ai person ju sfidon.

E gjithë kjo është një gjuhë e huaj për mashkullin Demi.

Miqësitë, partneritetet emocionale, të gjitha kanë shenjën e dollarit, të gjitha kanë një praktikë praktike. vlerë për mashkullin Demi. Nëse nuk ka vlerë përdorimi, nuk ka asnjë dobi të qenit në marrëdhënie. Kjo është një dobësi kryesore e mendësisë mashkullore të Demit.

Burrat Demi neglizhojnë jetën e tyre emocionale

Meqenëse burrat Demi priren të jenë kaq materialist, nuk është e pazakontë që ata të jenë vërtet të shkëputur nga jeta e tyre emocionale.

Nuk është e pazakontë të shohësh një burrë Demi shumë të pasur të prishet afër fundit të jetës së tij, ose gjatë një krize në mes të jetës dhe të pyesësh se si ka jetuar deri në atë pikë .

Nuk është e pazakontë që djemtë e Demit thjesht të shkëputen prej saj dhe ta çojnë jetën e tyre në një drejtim krejtësisht tjetër. Nuk është e pazakontë që një bankier investimi më parë, meshkuj Demi, thjesht të heqë dorë nga gjithçka dhe të bëhet mësues në botën e tretë ose të bëjë shpinën e tyre përgjatë gjithë botës.globit.

Kjo ndodh kur ata neglizhojnë jetën e tyre emocionale.

Nëse jeni mashkull Demi, nuk keni pse t'i nënshtroheni ndryshimeve kaq drastike. Gjithçka që duhet të bëni është t'i kushtoni vëmendje jetës tuaj emocionale.

Ju vleni më shumë se paratë që fitoni. Ti vlen më shumë se diplomat që ke. Që të jeni një person i kompletuar, duhet t'i kushtoni vëmendje jetës tuaj emocionale, jetës suaj shpirtërore, jetës suaj filozofike.

Duhet të përqendroheni në sensin e kuptimit. Ju duhet të përqendroheni në kuptimin e jetës tuaj. Sapo t'i kushtoni vëmendje arsyes pse i bëni gjërat, gjithçka tjetër do të kujdeset për veten.

Përqendrimi juaj i rreptë në prakticitetin ju pengon të rriteni shpirtërisht

Që qeniet njerëzore të jenë vërtet të lumtura, ata duhet të zhvillohen me të vërtetë. Qeniet njerëzore shpesh ndjekin një plan zhvillimi që fillon me kujdesin për nevojat bazë. Nevojat bazë si të bërit dashuri, ushqimi, aftësia për të dominuar të tjerët, ndihen shumë herët në jetë.

Ne të gjithë i ndiejmë këto. Ne të gjithë duhet të kalojmë nëpër këto hapa. Kjo është arsyeja pse ne shpesh dalim shumë kur ishim më të rinj. Kjo është arsyeja pse ne eksperimentojmë me shumë partnerë të ndryshëm kur ishim më të rinj. Kjo është arsyeja pse ne kemi provuar punë të ndryshme kur ishim më të rinj, por kur piqemi, nevoja të ndryshme hyjnë në lojë.

Ka nevojë për të qenë të dhembshur. Përfundimisht, kjo çon në një nevojë për të kapërcyer. Kjo është nevoja më e lartë. Kur tiarrini këtë nivel, jeta juaj ka vërtet kuptim.

Fatkeqësisht, shumë meshkuj Demi ngecin në nivelet bazë. Ata ose ngecin në nevojën për të dominuar burrat ose gratë e tjera. Ata ngecin në nevojën për para për të vënë ushqim në tryezë. Kjo është me të vërtetë një tragjedi.

Ju bëheni të prapambetur shpirtërisht kur përqendroheni në nevojat themelore. Ka më shumë në jetë sesa të fitosh shumë para. Ka më shumë në jetë sesa ngasja e një makine të madhe. Ka më shumë në jetë sesa të veshësh rrobat e duhura. Fatkeqësisht, njerëzit e vonuar shpirtërisht nuk e kuptojnë këtë.

Burrat Demi priren të tërheqin gratë sipërfaqësore ose në nevojë

Tëmbra e Akilit e një burri Demi është një grua e kotë dhe sipërfaqësore. Femrat që i kushtojnë shumë theksit se si duken dhe si mendojnë të tjerët për to, mund të jenë shumë të lodhshme për mashkullin Demi.

Fatkeqësisht, ato i afrohen këtyre grave si tenja në flakë. Ata as nuk mund t'i njohin këto shenja shqetësuese.

Në fakt, ata shpesh i keqkuptojnë këto shenja si gjëra pozitive. Kjo është arsyeja pse nuk është e pazakontë që meshkujt Demi të përfundojnë me gërmuesit e arit. Ata përfundojnë me gra që abuzojnë me to, jo vetëm emocionalisht por edhe financiarisht.

Shiko gjithashtu: Numri i Engjëllit 321 dhe kuptimi i tij

Ky është një tipar negativ që ju duhet vërtet ta kuptoni nëse doni të jetoni një jetë të lumtur.

Pse? Zgjedhja juaj e bashkëshortit mund të ndryshojë vërtet drejtimin e jetës suaj. Nuk ka rëndësi se sa i suksesshëm jeni, nuk kapa marrë parasysh se sa shumë mendoni se jeni në kontroll të jetës suaj tani, nëse jeni partner me personin e gabuar, jeta juaj mund të bjerë mjaft shpejt.

Mendimet e mia përfundimtare të Demit Tiparet dhe karakteristikat negative të mashkullit

Siç thashë në fillim të këtij raporti, është e rëndësishme të kuptoni të gjitha anët e personalitetit të Demit përpara se të hyni në një marrëdhënie me një mashkull Demi.

Ashtu si shenjat e tjera të Zodiakut që dominohen nga Marsi, tiparet dhe karakteristikat e Demit priren të mbizotërohen nga nevoja për të ecur përpara në jetë. Ndonjëherë kjo mund të jetë me çdo kusht dhe nganjëherë mund (dhe bën) të shkaktojë dëm të madh për ata që rrethojnë mashkullin Demi.

Merrni këshillën time në bord dhe mendoni se si do të reagonit ndaj tipareve negative të Demit personaliteti mashkullor përpara se të filloni një marrëdhënie me këtë lloj personaliteti të komplikuar.

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.