Cilët janë numrat më me fat për Dashin për vitin e ardhshëm?

Margaret Blair 18-10-2023
Margaret Blair

Dashi është shenja e parë e zodiakut dhe në sytë e tyre, këta njerëz janë shpesh numri një.

Megjithatë, e vërteta që qëndron pas numrave me fat për Dashin dhe shenjën e tij të zodiakut tregon një tablo shumë më komplekse.

Edhe kur Dashët janë aq të guximshëm dhe spontanë dhe të pamatur sa mund të jenë, e vërteta është se ata që mbështeten në besimin e tyre për të fituar ditën, të tilla si Dashi, mund të përfitojnë ende nga të pasurit pak më shumë fat të mirë duke buzëqeshur në përpjekjet e tyre.

Astrologjia na mëson se ka mënyra të panumërta në të cilat shenja të ndryshme të yjeve mund të përshtaten me fatin e mirë dhe të tërheqin fat të mirë në dashuria, në para, në karrierën dhe shëndetin e tyre.

Simbolet me fat për Dashin dhe ngjyra e fatit për Dashin janë disa shembuj – por siç do ta shohim më poshtë, ka shumë të numrave me fat të Dashit për t'u mbajtur parasysh gjithashtu.

Këta numra shfaqen në jetën tonë në mënyra të ndryshme - si numra dere, si numra llotarie, si mosha që kalojmë në faza të veçanta të jetës sonë dhe shumë të tjera .

Ne do të eksplorojmë shumë nga këto ide dhe më shumë, ndërsa gërmojmë në numrat me fat për shenjën e yllit të Dashit.

Dashi me fat Numri 13

Jeni i befasuar? Në përputhje me natyrën e guximshme dhe bombastike të Dashit , një numër që shpesh shihet si i pafat në shumë cepa të botës është në fakt një numër me fat për ta!

Beytetytni të panumërtarrethojnë numrin 13 dhe reputacionin e tij për të sjellë fatkeqësi dhe fat të keq për këdo që bie nën ndikimin e tij mistik.

Disa nga bestytnitë më të famshme të këtij lloji lidhen me datën kalendarike të së premtes 13, e cila ka tendencë të bjerë në muaj të ndryshëm çdo vit.

Shumë njerëz e bëjnë të qartë rrugën e tyre për të shmangur të bëjnë ndonjë gjë të premten më 13 ose për të shmangur, të themi, qëndrimin në dhomën e hotelit 13 kur udhëtojnë.

Por nëse udhëtoni. ju mund të mbështeteni tek kushdo që t'i injorojë ato frikë dhe të bëjë fatin e tij, është Dashi dinamik!

Kur i shqyrtoni këto ndikime në më shumë detaje, ka shumë kuptim. Dashi është një shenjë ylli që bën punën e tij/saj më të mirë kur i jepet mundësia për të shkuar atje ku të tjerët nuk guxojnë të shkelin.

Kjo përfshin, sigurisht, guximin ndaj bestytnive si numri 13 i pafat dhe kthimin e tyre në të tyret avantazh.

Duke menduar për këtë kështu, ka kuptim pse 13 është një numër me fat për Dashin!

Numri me fat 4

Ju duhet të pyesni ndonjëherë nëse Dashi po përpiqet për t'u futur nën lëkurën e të gjithëve dhe për të na provokuar të shkundim mendimet tona me qëllim. Epo, duke e njohur këtë shenjë ylli, sigurisht që janë!

E them këtë sepse numri 4, megjithëse i padëmshëm në shoqërinë perëndimore, është po aq supersticioz sa diçka si numri ynë i mëparshëm, 13 - në Lindjen e Largët, domethënë.

Në vende si Japonia dhe Kina, 4 shihet si numri i vdekjeve dhe iPërveç kësaj, shumë nga fatkeqësitë.

Shumë nga qytetet më moderne të Lindjes, si Tokio dhe Hong Kongu, ende praktikojnë besëtytni të tilla si ndërtesat e emërtuara "Kati 3, Kati 3A, Kati 5" vetëm për të shmangur një Kati 4.

Por edhe një herë Dashi përfiton nga fati i mirë që gjendet aty ku të tjerët kanë frikë të shkelin.

Numri 4 është me fat për Dashin jo vetëm për këtë arsye, por edhe për shkak të një pak detaje të tjera që kanë kuptim kur mendon për to.

Për shembull, shumë – edhe pse pa dyshim jo të gjithë – nga miqtë tanë të Dashit, të dashuruarit dhe anëtarët e familjes në jetë kanë lindur në muajin e katërt kalendarik të vitit – Prilli.

Është një muaj me fillime të reja pasi pranvera rritet në hemisferën veriore dhe vera zbehet në hemisferën jugore – dhe fillimet e reja janë ajo që ka të bëjë me Dashi.

Nuk është çudi që numri 4 është kaq i prirur t'i japë bekimet e tij Dashit kudo që të shkojnë.

Shiko gjithashtu: Kafsha shpirtërore pilivesa

Numri me fat 8

Numri me fat 7? Shumë e zakonshme për Dashin!

Numri 8 është me fat për Dashin, sepse, në të menduarit spiritualist, ai është një numër që simbolizon besimin e brendshëm, për të shfrytëzuar fuqinë e dikujt, për të arritur në të panjohurën nga sfera fizike, dhe me bollëk fizik.

Njerëzit e dashit janë jashtëzakonisht të mirë në këmbët e tyre dhe për të krijuar një rrugë të suksesshme karriere për veten e tyre.

Ata kanë një cilësi të natyrshme lidershipi që tërheq aleatët dhesukses financiar në mënyra që duken të lehta për vëzhguesit e jashtëm.

Faktoroni numrin 8 në fat të mirë për Dashin dhe gjithçka bashkohet mirë, nëse mbani në mend një sekret - atë që shihni kur ktheni gishtin 8 në anën e tij.

Ai bëhet sythe të pafundme binjake të bashkuara të simbolit të pafundësisë.

Dhe kur mendojmë për Dashin, ne mendojmë për energjinë e pafund, potencialin e pakufishëm dhe sharmin e pafund për të marrë Punë e kryer. Nuk është çudi që numri 8 është me fat për njerëzit e Dashit.

Numri me fat 17

Ndërsa për shumë prej nesh duket si një numër mes shumë njerëzve – madje edhe ata prej nesh që, duke u përpjekur për shpirtërore iluminizmit, janë trajnuar për të parë kuptimin më të thellë të gjërave - numri 17 në fakt ka shumë simbolikë prapa tij.

Kjo e bën numrin 17 një numër me fat për Dashin për arsyet e veta po aq sa lidhjet e tij me këtë shenjë ylli.

Dhe sigurisht, njerëzit e lindur më 17 prill si Dashi do t'i ndiejnë energjitë si kjo shumë fort - thjesht shikoni suksesin e grave të famshme të lindura në këtë ditë si Victoria Beckham ose Jennifer Garner.

Pse është 17 me fat për njerëzit e Dashit? Epo, kjo ndodh sepse në të menduarit shpirtëror, kjo është një numër i mjaftueshmërisë, i mendimit të vërtetë të pavarur dhe i dhembshurisë.

Kjo dhembshuri është veçanërisht diçka që njerëzit e Dashit shpesh nënvlerësohen që ta kenë.

Pavarësisht pamjes së jashtme, njerëzit e Dashit nuk janë plotësisht vetë-të motivuar dhe janë mbrojtës dhe të pasionuar për ata që duan.

Megjithatë ndonjëherë ata e harrojnë këtë edhe për veten e tyre – puna me energjitë e numrit 17 mund të ndihmojë në rindezjen e dhembshurisë së tyre nëse ajo ka humbur gjatë rrugës.

Njerëzit e Dashit në moshën 17-vjeçare shpesh kanë një mendje shumë të pavarur, nuk ndikohen nga tendencat apo opinionet dhe të etur për të lënë gjurmën e tyre në botë. Ata kanë një brez të dukshëm sipërmarrës.

A është 26 me të vërtetë një numër me fat?

Në pamje të parë, disa nga numrat me fat për Dashin duket se janë paksa të rastësishëm. Për shembull, 26 është një numër me fat për Dashin, por si mund të jetë kështu?

Ky është një numër me shumë pak në mënyrën e supersticionit të zakonshëm që e rrethon.

Kërko pak më thellë, dhe gjithçka bëhet e qartë. Numri 256 është me fat për Dashin sepse kombinon 2 dhe 6 siç është shkruar, dhe për këtë arsye kombinon temat e dualizmit, të dhënies ndaj të tjerëve dhe të pasurit një natyrë adaptive.

Ky i fundit është veçanërisht i rëndësishëm për Dashin. sepse këta janë shpirtra që mund të rrokullisen me çdo goditje që merret jeta me ta.

Ndonjëherë energjia e nxehtë dhe e ndezur e Dashit shfaqet si provokuese dhe më e madhe se jeta, por duke u përshtatur me ndjenjën e dhomës, si të thuash , mund t'u japë këtyre njerëzve një kohë më të qetë.

Puna me energjitë e 26 mund t'u japë njerëzve të Dashit fat sepse i ndihmon ata të drejtojnë pasionet e tyre drejt së mirës së përbashkët sipo aq sa edhe avantazhet e tyre.

Shiko gjithashtu: Përqafoni dritën me Engjëllin Numri 409

Kur njerëzit e Dashit janë 26 vjeç, shpesh atyre u hapet një ngjarje e rëndësishme e jetës ose një mundësi e madhe, fatlume, duke i sfiduar ata për të bërë një hap të madh, shumë të tjerë do të kishin një rrezik të madh për të ndjekur. .

Dhe sigurisht, 26 është dy herë 13 – lidhet me një numër tjetër me fat të Dashit.

Numrat për të shmangur

Pasuri favorizon të guximshmit, dhe kështu zakonisht njerëzit e Dashit mbajnë pak aksione në ndonjë kufi të perceptuar ose gjëra që mund t'i frenojnë ato, dhe që përfshin çdo nocion rreth numrave të pafat.

Megjithatë, edhe këta pionierë të guximshëm do të këshilloheshin të mbanin parasysh disa numra të pafat për t'u siguruar që Planet e tyre më të mira nuk shkojnë keq dhe se veprimet e tyre spontane nuk dalin jashtë kontrollit.

Ky është rasti për Dashin e pafat me numrin 18, për shembull. Shumë njerëz të Dashit në moshën 18-vjeçare kalojnë një lloj traume ose ngjarje thellësisht emocionale që formëson pjesën më të madhe të jetës së tyre dhe mund të marrë shumë nga mënyra e punës së shpirtit për t'u rregulluar.

Disa njerëz të Dashit kanë raportuar se qëndrimi në dhomën e hotelit 18 për një marrëveshje të madhe biznesi shkaktoi dështimin e negociatave, ose zbuloi se dasmat e planifikuara më 18 të muajit shkuan keq.

Numra të tillë si 36 dhe 42 janë gjithashtu shpesh të pafat për njerëzit e Dashit .

Përsëri, këto mosha janë shpesh kohë të vështira të jetës ose të këtyre njerëzve, por vetë numrat mbartin gjithashtu më shumë energji kolektiviste dhe gruporeKonotacionet e mentalitetit që bien në kundërshtim me thelbin e asaj që kanë të bëjnë njerëzit e Dashit.

Dashit gjithashtu këshillohen të shmangin numrin 62, i cili ka një energji pothuajse të frikshme dhe rrëqethëse në sytë e tyre.

Është e vështirë për t'u shpjeguar, por sigurisht që duket se e shoqëron fatkeqësinë më shpesh sesa jo.

Me pak gjuhë në faqe, disa njerëz të Dashit me të cilët kam punuar në të kaluarën kanë sugjeruar që ato fatura të papritura të këqija që bien herë pas here në rrogoz shpesh rri pezull rreth shifrës prej 62 dollarësh - një shifër që mjafton që të jetë shkatërruese dhe e padëshirueshme për qëllimet e tyre të menjëhershme.

Gjithmonë bëjeni këtë kur shihni numrin me fat 22

Për njerëzit e Dashit, numri 22 që duket ndryshe i padëmshëm është jashtëzakonisht me fat. Përsëri, duke u lidhur me shumë nga ato që kemi diskutuar tashmë, kjo moshë dhe kohë e jetës është shpesh jashtëzakonisht ndikuese në formësimin e fatit të shpirtit të Dashit.

Megjithatë, simbolika e dy të dyve që qëndrojnë krah për krah është shumë i fortë, dhe prek një pjesë nënndërgjegjeshëm të shpirtit të Dashit – ideja e ndjekjes së një lideri, një numër që ndjek në mënyrë identike një tjetër.

Fatmirësisht kjo nuk ka të bëjë fare me udhëtimet e pushtetit – njerëzit e Dashit janë udhëheqës të natyrshëm, por gjithashtu ata shpesh të dhembshur.

Ideja për të qenë përgjegjës për një numër njerëzish i tërheq shumë Dashi, por kur e shohin numrin 22 papritur, këta njerëz ftohen të bëhen pakintrospektive.

Me aq shumë nga jeta e Dashit që ecën gjithë kohën, mund të jetë e vështirë të ndalosh dhe të shohësh nëse udhëzimet e marra përfitojnë më shumë nga njerëzit e Dashit dhe ata përreth tyre.

Numri 22 mund të shihet pothuajse si dy këmbë në këmbë - kështu që ndaloni një moment, i dashur Dashi, dhe bëni një vlerësim të mjedisit tuaj rrethues.

Merrni frymë thellë dhe pyesni intuitën dhe ndjenjat tuaja nëse është një ndryshim i qëndrimit e nevojshme, ose nëse gjithçka është në rregull.

Shanset janë që të keni të drejtë për paratë në më shumë se një mënyrë dhe të ndaloni së menduari gjërat nuk është e nevojshme.

Megjithatë, ky numër është një ftesë për Dashin, shpesh fitues të garës së madhe të jetës, për të bërë një ndalesë të shpejtë në pistë.

Në mënyrë të ngjashme, mund të inkurajojë një relaksim shumë të nevojshëm nëse e keni djegur qirinjën në të dy skajet, i dashur Dashi . Energjia juaj mund të duket e pafundme, por një flakë e nxehtë do të digjet nëse nuk ushqehet!

Mendimet e mia përfundimtare

Dashi është një shenjë ylli që është gjithmonë i etur për të ndërmarrë veprime dhe rrallëherë i kënaqur të qëndrojë ende.

Këta njerëz luajnë fort dhe luajnë për të fituar, dhe nuk kanë frikë të luajnë të gjitha aksionet nëse pagesa duket mjaft e lartë.

Veçanërisht, njerëzit e Dashit kanë instinkte të shkëlqyera për hartimin e rrugës së tyre në botë, por këmbëngulja e tyre për t'i bërë gjërat sipas mënyrës së tyre mund të jetë pak shkatërruese për disa njerëz.

Duke marrë në konsideratë numrat me fat për Dashin, ka shanse jo vetëmpër t'u ndalur dhe për t'u përfshirë në disa introspeksione shpesh të nevojshme, por edhe mundësinë për t'u lidhur me një energji vërtet të begatë që mund ta ngarkojë rrugën drejt suksesit.

Këta numra mund të ndihmojnë gjithashtu për t'i kujtuar Dashit se të tjerët përfitojnë nga fitimet e tyre po aq sa ata vetë, dhe për të përhapur atë dashuri dhe pasuri përreth për të na ndihmuar të gjithëve të shijojmë jetën shumë më tepër.

Mosha të përcaktuara nga këta numra me fat gjatë jetës së një Dashi shpesh sjellin me vete përparime , rritje shpirtërore dhe fusha krejtësisht të reja të të kuptuarit – dhe mendja e Dashit është e akorduar që t'i shohë gjithmonë këta numra që shfaqen në jetën e përditshme, aty-këtu.

Kini parasysh ato sinkronizime, Dashi – ata janë shpesh një shenjë se jeni në rrugën e duhur!

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.