Jupiteri në Shigjetar

Margaret Blair 18-10-2023
Margaret Blair

Jupiteri në tiparet e Shigjetarit

Jupiteri është planeti sundues i bujarisë dhe besimit. Shigjetari simbolizohet nga Shigjetari. Shigjetari i zjarrtë është i orientuar drejt misionit dhe gjithmonë shikon përpara.

Kur Jupiteri është në Shigjetar , do të ndiheni të lirë të zgjeroni mendjen tuaj përmes udhëtimeve, studimit të kulturave të tjera dhe takimit me njerëz të rinj.

Do të gjeni përmbushje kur të pasqyroni më nga afër Bujarinë e Jupiterit. Ju keni karizmën për t'i tërhequr të tjerët në tema të rëndësishme, për t'i mësuar ata dhe për t'i frymëzuar ata.

Njerëzit ju duan për mendjen tuaj të hapur në arsim dhe filozofi.

Do të përfitoni nga gjetja e një partneri romantik i cili ju lejon lirinë për të udhëtuar pa u shqetësuar se lidhja juaj do të vuajë, ndërsa gjithashtu ju bën të dëshironi të vraponi në shtëpi tek ata, në fund të udhëtimit tuaj - dhe do të gjeni dashurinë ndërsa Jupiteri është në Shigjetar.

Jupiteri tek femrat e Shigjetarit

Gratë me Jupiterin tek Shigjetari janë shembulli përfundimtar i pasqyrimit të Bujarisë së Jupiterit . Jupiteri është Planeti sundues i Shigjetarit.

Kjo lidhje krijon një lidhje të pathyeshme midis Shenjës suaj dhe Jupiterit—kështu që do të ndiheni të bekuar në mënyrë eksponenciale kur Jupiteri të vizitojë Shigjetarin dhe do të gjeni dashuri dhe përmbushje.

Ju jeni më të lumtur kur ndiheni të lirë të shpreheni dhe ndihmoni me kënaqësi të krijoni hapësira të sigurta për të tjerët rreth jush.

Ju jeni një pjesë jetike e komunitetit,dhe kur Bujaria juaj rritet - ju nuk njihni kufij. Ju jeni tipi që organizoni, gatuani dhe punoni si arkëtar në shkollën Bake Sale sepse kujdeseni për të mirën më të madhe.

Ju jeni të shkëlqyer në zgjidhjen e problemeve, siç do të sugjeronte Shigjetari. Ju mund të identifikoni dhe sulmoni një problem me vetëbesim.

Gratë e tjera shikojnë drejt jush, dhe burrat janë të shqetësuar seriozisht nga qëndrimi juaj për të marrë përgjegjësinë. Ky qëndrim është gjithashtu argëtues për t'u bartur edhe në dhomën e gjumit!

Jo vetëm që jeni shpërthyes në shtrat, do të ndjeni gjithashtu përmbushje shtesë me ndikimin besues të Jupiterit në marrëdhëniet tuaja intime.

5>Gjithashtu, Bujaria e Jupiterit do të rrjedhë në jetën tuaj të dashurisë, duke ju bërë një dashnor jashtëzakonisht të këndshëm dhe një të tillë që asnjë mashkull nuk do ta harrojë shpejt.

Jupiteri tek Burrat e Shigjetarit

Burrat me Jupiter në Shigjetar janë jashtëzakonisht bujarë , pasi Jupiteri ndikon tek ata që të japin kohën, vëmendjen dhe paratë e tyre.

Ky njeri ndoshta kursen para, dhuron para dhe vullnetarë. Ky është lloji i njeriut që beson se gjërat jo vetëm që do të vazhdojnë të jenë të mira, por do të përmirësohen.

Ky qëndrim i bukur dhe i hirshëm ndaj të panjohurës është një nga cilësitë më të mira të një burri me Jupiter në Shigjetar.

Jini të vetëdijshëm për kohën dhe përpjekjen që ai bën në marrëdhënien tuaj dhe sigurohuni që të tregoni mirënjohjen tuaj.

Të ktheni përzemërsinë e tij dhe jini aq bujarë meBesimi dhe dashuria juaj si Planeti juaj në pushtet, Jupiteri, veçanërisht kur Jupiteri është në shenjën tuaj, Shigjetari.

Roli i gjinisë mund të jetë i rrjedhshëm në shtëpinë tuaj, por mashkulli juaj është çdo gjë tjetër veçse i shëmtuar në shtrat. Kimia mes jush do të avullohet dhe do të jeni në një kënaqësi.

Ky njeri është i vendosur dhe i fokusuar, siç simbolizon shigjeta e Shigjetarit. Ai nuk do t'i rrahë shkurret për qëllimet e tij—dhe do të jetë në gjendje t'ju bëjë të skuqeni.

Baskatat e pista, mesazhet sugjeruese ose fotografitë në telefonin e tij gjatë ditës së punës sigurisht që do të interesojnë. Gjëra të vogla si kjo që janë të drejtpërdrejta do të godasin në shtëpi me Shigjetarin tuaj të mrekullueshëm.

Bëni motivet tuaja tani dhe bëni lëvizjen tuaj, ndërsa Jupiteri është në Shigjetar.

Jupiteri dhe Shigjetari i dashuruar

Në dashuri, Jupiteri dhe Shigjetari kombinojnë besimin dhe bujarinë për të formuar një marrëdhënie të bukur dhe të dashur, besnike dhe përmbushëse .

Shiko gjithashtu: Zodiaku i 6 nëntorit

Sepse Jupiteri sundon Shigjetarin, ka vetëm një kombinim të karakteristikave të tyre kryesore; tani është koha për të rivendosur besimin në çdo marrëdhënie të dëmtuar që mendoni se ia vlen përpjekja juaj.

Perspektivat tuaja më të mira për Dashurinë janë me një partner që e kupton se keni nevojë për hapësirën tuaj për të bredhur i lirë (mendërisht, fizikisht dhe /ose shpirtërisht) nuk do të thotë se po përpiqesh të pakësosh lidhjen me ta.

Për shembull, mund të jesh më i lumtur me një të ajrosur dhe mendjehapurUjori ose një Peshq që mendon rrjedhshëm, progresiv dhe shpirtëror.

Shenjat e ajrit dhe ujit do të jenë më të kënaqur me nevojën tuaj për kohë vetëm, sepse edhe ata kanë nevojë për të.

Perspektivat tuaja më të këqija në dashuri janë me një partner që nuk plotëson nevojën tuaj për të mbështetur individualitetin tuaj.

Një Gaforre mund të dëshirojë që ju të qëndroni në shtëpi me të më shpesh sesa do të dëshironit.

Nga ana tjetër , mund të ndiheni shumë të presionuar për të dalë dhe 'të qëndroni' për të gjithë ndërsa jeni në një marrëdhënie me një Luan të zjarrtë ose një Virgjëreshë tokësore.

Data për Jupiterin në Shigjetar

Jupiterit i duhen rreth 12 vjet ndërmjet vizitave në secilën shenjë të zodiakut. Jupiteri hyri në Shigjetar më 4 nëntor 2006 dhe parashikohet të hyjë përsëri në Shigjetar më 8 nëntor 2018.

Vizita tjetër e Jupiterit te Binjakët parashikohet të ndodhë më 22 tetor 2030.  8 maj, 2042.  parashikohet të jetë vizita 12 vjet më vonë.

Retrogradet që ndodhin këtë cikël janë si më poshtë:  Më 11 nëntor 2016, Jupiteri shkon Retrograde.

Më 6 shkurt 2017, Jupiteri shkon I palëvizshëm dhe më pas shkon Stationary Direct më 9 qershor 2017.  Jupiteri del retrograde më 6 shtator 2017.

7 fakte pak të njohura rreth Jupiterit në Shigjetar

Ka mënyra të ndryshme në të cilat Jupiteri është në gjendje për të pasur një ndikim te Shigjetari, i cili më pas do të ketë një efekt negativ në jetën tuaj.

Sigurisht, duke qenë të vetëdijshëm përfakte të ndryshme që e rrethojnë këtë do ta bëjnë më të lehtë të ndërgjegjësoheni për mënyrën se si mund të ndryshojë jetën tuaj.

1. Ju dëshironi të zgjeroni mendjen tuaj.

Falë Jupiterit që shfaqet në Shigjetar, shpesh do të ndjeni se ka një nevojë të papritur për të zgjeruar mendjen tuaj.

Kjo mund të ndodhë duke studiuar ose , udhëtimi ose ndonjë mjet që ju intereson të imagjinoni, por duhet të ndjeni se ai ka përmbushur një nevojë dhe se jeni më mirë për përvojën që ju ka ofruar.

2. Ju jeni karizmatik dhe frymëzoni njerëzit.

Falë një atmosfere besimi që ju rrethon, do të jetë gjithashtu rasti që ju të shiheni si karizmatikë dhe frymëzues.

Nëse kjo tingëllon si shumë, atëherë do të habiteni me mënyrën në të cilën Jupiteri lejon që ai vetëbesim të largohet nga ju në çdo mundësi të dhënë.

3. Do të ndiheni mjaft bujarë.

Do të jetë gjithashtu e vërtetë që Jupiteri do t'ju bëjë të ndiheni mjaft bujarë në fusha të ndryshme të jetës suaj.

Pavarësisht nëse është nga një këndvështrimi monetar, ose ndoshta mënyra në të cilën ju ndihmoni njerëzit, i jepni kohën tuaj gjërave ose çdo gjëje tjetër pozitive në natyrë, ju thjesht ndjeni dëshirën e vërtetë për të vepruar në këtë mënyrë.

4 . Ju pëlqen të jeni në gjendje të shprehni veten.

Femrat që janë të prekura nga Jupiteri në Shigjetar do të zbulojnë se e duan mënyrën në të cilën janënë gjendje të shprehin veten dhe janë absolutisht të lirë për ta bërë këtë.

Dëshira për ta bërë këtë është më e fortë se çdo gjë tjetër që mund të imagjinoni dhe do të jetë e kotë të përpiqeni ta shpërfillni atë sepse kjo thjesht nuk do të të ndodhë pa marrë parasysh sa shumë përpiqesh.

5. Ju pëlqen të zgjidhni problemet.

Nëse keni një problem ose sfidë të vendosur përpara jush, atëherë ju pëlqen ta trajtoni atë kokë më kokë dhe jeni të patrembur kur e bëni këtë.

Mendja juaj funksionon në atë mënyrë që të mund t'i shihni gjërat më qartë se të tjerët, duke ju lejuar të bëni përfundimisht përparim aty ku të tjerët mund të kenë mbetur pa ngecur.

6. Ju ndiheni pozitivë për të ardhmen.

Një burrë me këtë kombinim do të ndihet shumë pozitiv për të ardhmen dhe ata besojnë se nuk ka asnjë arsye për t'u shqetësuar për çfarëdo që bota mban për ta .

Ata mendojnë se jeta është mjaft e mirë tani, dhe do të përmirësohet vetëm kur ky pozitivitet bëhet infektiv.

7. Jeni shumë të dashur.

Më në fund, Jupiteri do t'i shtojë ato ndjenja dashurie që keni, kështu që partnerët do ta gjejnë veten të mbytur në mënyrë efektive me këto ndjenja pozitive që vijnë nga partneri i tyre.

Jo vetëm që e ndjeni atë dashuri, por dëshironi ta tregoni sa më shumë që të jetë e mundur.

Jupiteri në Shigjetar sigurisht që nuk është lloji i kombinimit që sjell depresionin me vete. Në vend të kësaj, ju do tëe shohin botën në një dritë më të shëndetshme dhe kush nuk do të donte që kjo t'i ndodhte atyre?

Mendimet e fundit

Së bashku me Shigjetarin, Shenja juaj është shoqëruar me një simbol tjetër-Centaurin. Shqyrtoni mesazhin e këtij simboli:  Centauri është gjysmë njeri dhe gjysmë bishë.

Ndërsa gjysma e sipërme është ajo e një harkëtari njerëzor, pjesa e poshtme shihet si shtazarake (tradicionalisht dem ose kalë). Kjo përfaqëson një dualitet që është një temë e zakonshme për shumë Shigjetarë.

Kur Jupiteri është në Shigjetar, kjo natyrë e dyfishtë mund të ndihet në luftën tuaj midis dëshirës për të qenë bujar tani dhe dëshirës për të kursyer për të ardhmen.

Shiko gjithashtu: Peshorja dhe martesa

Kursimi për të ardhmen nuk është një tipar i keq, por flet për tendencën tuaj për të hequr dorë nga bujaria në të tashmen.

Ju pëlqen të jepni, kështu që ndërsa Jupiteri është në Shigjetar, përpiquni të shihni gjithë dhurimi juaj si një investim në veten dhe komunitetin - dhe ju do të ndjeni dashurinë dhe përmbushjen që të gjithë fitojnë nga ndihma juaj!

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.