Marsi në Peshqit

Margaret Blair 18-10-2023
Margaret Blair

Marsi te Peshqit sjell njëfarë konfuzioni, pasi Marsi është Planeti i Veprimit, por simboli juaj i Zodiakut Femëror tregon dy peshq që notojnë në drejtime të kundërta.

Ky dualitet, së bashku me urgjencën e shtuar që Marsi mund të sjellë, mund të duket dërrmues. Vetëm mos harroni se Marsi është këtu për t'ju ndihmuar, për t'ju fuqizuar dhe për t'ju lënë më të fortë se sa ju gjeti.

Marsi në tiparet e Peshqve

Duhet t'i besoni kësaj Marsi është më shumë vëllai yt i madh që do të shmangë ngacmuesit për ty dhe jo ngacmuesit aktual. Ndonjëherë, do të jetë e vështirë të ndihesh i qetë, veçanërisht kur Marsi është në Peshqit.

Kjo është për shkak të qëndrimit tuaj të qetë që vihet në dyshim dhe vlerësohet nën Mars dhe standardeve të ngurta dhe vetëdisiplinës që lidhen me të.

Do të gjeni dashuri për veten dhe përmbushje kur i përqendroni energjitë tuaja luftarake në detyra që nuk lidhen me vendimmarrjen thelbësore.

Nëse pikturoni, bëni qeramikë, shkruani muzikë ose blog, mund të zbuloni se energjia juaj e mbetur shpenzohet në mënyrë më efikase.

Hobet dhe pasionet mund të ndikojnë shumë në kuptimin e jetës suaj. Sa më kuptimplote dhe e pasuruar jeta e çdo individi, aq më të shëndetshme janë marrëdhëniet tuaja.

Marsi në Peshqit Gratë

Gratë me Marsin në Peshqit nuk duhet të jenë nënvlerësuar . Ju jeni Shenja e Ujit ultra-femërore, që do të thotë se rrjedhni me atë që ju thotë zorrët.

Ju dëgjoni ndjenjat tuaja dhe lundroniujërat romantike të një marrëdhënieje me kujdes, veçanërisht në fillim. Ju ndjeni gjithçka fort, duke përfshirë edhe emocionet e njerëzve të tjerë, nëse jeni afër.

Ju jeni një energji femërore falës dhe e dhembshur dhe meritoni respekt për aftësinë tuaj për të parë dhe përmbushur nevojat e të tjerëve.

Shiko gjithashtu: Zodiaku i 15 tetorit

1>Ju luani letrat afër gjoksit sepse vlerësoni shumë sigurinë personale.

Ndonjëherë nuk jeni në gjendje të thyeni barrierat tuaja të besimit, por do të gjeni dashuri dhe përmbushje duke shfrytëzuar energjinë aktive të Marsit te Peshqit.

Kini kujdes se manipulimi emocional nuk është i shëndetshëm. Mos ndryshoni për partnerin tuaj ose prisni që ai të ndryshojë për ju.

Përdorni kohën në të cilën Marsi është Peshqit për të vlerësuar nëse ju ose të dashurit tuaj mund të ndiheni të mbërthyer në marrëdhënie.

Ju do të përfitoni nga gjetja e një ekuilibri midis impulseve romantike dhe kërkesave të angazhimit afatgjatë - dhe ky ndryshim nuk do të jetë kurrë më i qartë për ju sesa kur Marsi hyn në Peshqit.

Marsi te Peshqit Burrat

Burrat me Marsin te Peshqit mund të duken paksa kontradiktore. Dy peshqit kanë një dualitet që mund t'ju shqetësojë, por ju nuk duhet t'i shtyni ata të shpjegojnë veten e tyre.

Nëse i pranoni Peshqit, për cilët dhe çfarë janë ata—një enigmë—atëherë do t'i gjeni përpjekjet tuaja. i shpërblyer mirë.

Një burrë me Marsin në Peshqit do të thotë saktësisht fjalët që dëshironi të dëgjoni. Këta burra me mendje të lartë janëëndërrimtarët.

Ata fantazojnë dhe vizualizojnë saktësisht atë që duan—dhe do të kenë aftësi dhe energji shtesë në çështjet e ekzekutimit të vizionit tuaj ndërsa Marsi në Peshqit.

Marsi dhe Peshqit në Dashuri

Marsi dhe Peshqit e dashuruar ju sjellin më shumë vetëbesim. Planeti juaj sundues është Jupiteri, i cili lidhet me dhembshurinë, faljen dhe mirëkuptimin.

Ju keni një mendje bujare dhe të hapur kur takoni njerëz dhe ide të reja.

Marsi do t'ju sjellë guximin Flisni mendjen tuaj ose kërkoni atë që ju nevojitet nga të tjerët, anëtarët e familjes apo edhe punëdhënësi juaj.

Marrëdhënia juaj romantike do të përfitojë më shumë dhe do të gjeni dashuri dhe përmbushje me ndihmën e Marsit. Marsi në Peshqit dëshiron që ju të ndiheni të sigurt, të inkurajuar dhe kurioz.

Ju keni kaq shumë cilësi të forta dhe Marsi do t'i përmirësojë këto pika.

Perspektivat tuaja më të mira për dashuri janë me një partner që e do mendjen tuaj të hapur dhe gëzimin për jetën. Ju do të jeni më të lumtur me dikë që është i lexuar, i udhëtuar dhe i folur mirë.

Gjuhët thelbësore të dashurisë, mënyrat për të treguar respekt dhe vlerësimi i ndërsjellë i hapësirës personale të njëri-tjetrit, duke mbajtur marrëdhënien tuaj romantike të gjallë dhe të shëndetshëm.

Dashuria do t'ju gjejë në formën e një Ujori të ngjashëm shpirtëror, ose kujtdo me ndikime të forta Ajri dhe Uji në Zodiakun e tyre.

Perspektivat tuaja më të këqija për dashuri janë me një partner që është shumë kokëfortëose të fiksuara në mënyrat e tyre. Ju jeni më shpirtërisht mendja e të gjithë Zodiakut, Peshqit.

Ju e kuptoni se dashuria juaj mund të mos ndajë të gjitha pikëpamjet tuaja. Nëse mund t'i pranoni dallimet—si p.sh. prejardhje të ndryshme fetare ose ide rreth politikës, atëherë pa dyshim do të jeni në gjendje të zgjidhni grindje më të vogla dhe të ndani një lidhje kuptimplote.

Kimia juaj fizike me dikë është e rëndësishme, por Më e rëndësishmja, siç tregon Dashi, është mënyra se si flisni dhe silleni me partnerin tuaj.

Ju duhet të jeni në gjendje të rriteni përkrah njëri-tjetrit, në një mënyrë simbiotike.

Shiko gjithashtu: Numri i Engjëllit 1222 dhe kuptimi i tij

Tatimet. për Marsin në Peshqit

Marsi hyn në Peshqit më 19 dhjetor 2016.  Marsi nuk do të hyjë në Peshqit në 2017, por do të vizitojë përsëri më 15 nëntor 2018.

Përpiquni ta përdorni këtë. kohë për të mirën tuaj. Do të përfitoni nga bërja e lëvizjeve të guximshme tani, sepse mund të mos ndiheni mjaft të guximshëm pasi Marsi të largohet nga Peshqit.

5 Fakte pak të njohura rreth Marsit te Peshqit

Marsi ka një reputacion të përgjithshëm për të qenë më tepër i fuqishëm kur bëhet fjalë për ndikimin që mund të ketë mbi shenjat e ndryshme astrologjike, dhe Peshqit nuk janë të ndryshëm.

Megjithatë, nëse jeni një individ që ka të ngjarë të ndikohet nga ky kombinim, atëherë ka kuptim të jenë të vetëdijshëm për faktet që rrethojnë këtë martesë qiellore për të ndihmuar në identifikimin se ku mund të ketë ndikim.

1. Marsi do të mbrojëju.

Mund të jetë e dobishme në këtë kuptim të shihet Marsi si mbrojtësi që do t'ju mbrojë nga dëmtimi i mundshëm.

Kjo është për shkak të anës së luftëtarit që ekziston, por është më se e vetëdijshme për faktin se mund të mos jeni aq i fortë sa duhet, kështu që në kombinim me Peshqit do t'ju japë atë shtresë mbrojtëse që do të bëjë një ndryshim të madh në cilësinë e jetës suaj.

2. Marsi krijon një ndjenjë të vetëdisiplinës.

Kur Marsi hyn në përleshje, ai do të shtyjë përpara ndjenjën e vetëdisiplinës, e cila sigurisht është në kundërshtim me atë që Peshqit në përgjithësi portretizojnë në raste të tjera.

Kjo shkakton një ndjenjë konflikti pasi Peshqit janë më të qetë se sa Marsi do të lejojë, kështu që duhet të pajtoheni me atë që po bën në këtë pikë për t'ju lejuar të bëni progresin që duhet të keni në jetë.

3. Ju do të zhvilloni një jetë më kuptimplote.

Për shkak të përdorimit më të mirë të energjisë tuaj në këtë moment në kohë, nuk ka dyshim se atëherë do ta keni shumë më të lehtë të zhvilloni një jetë shumë më kuptimplote jeta nga sa e kishit menduar të ishte e mundur.

Kjo ju lejon të organizoni më mirë kohën tuaj për të bërë më pas gjërat që janë me interes për ju në vend që të luftoni kundër valës siç jeni kaq të prirur për të bërë.

4. Gruaja dëgjon ndjenjën e saj të zorrëve.

Marsi në Peshqit do ta shtyjë gruan nënjë zonë ku ajo duhet të dëgjojë me të vërtetë ndjenjën e saj të brendshme dhe të fillojë t'i besojë.

Kjo është diçka që shpesh nënvlerësohet për nga rëndësia e saj, por ajo do të vërejë se ajo ka të drejtë më shpesh sesa jo, dhe nga kjo buron besimi se ajo e di se çfarë po ndodh në jetën e saj dhe se e ka nën kontroll të gjitha.

5. Mashkulli pëlqen të ëndërrojë.

Mashkulli në këtë situatë do të jetë shpesh një ëndërrimtar i cili, nganjëherë, mund të kthehet në një botë më shumë fantazi sesa në atë që po ndodh realisht.

Kjo është diçka që duhet t'i kushtohet vëmendje pasi mund të bëhet paksa problem nëse nuk jeni të kujdesshëm.

Marsi në Peshqit do t'ju ofrojë më shumë shtysë për të ecur përpara në jetë dhe për merrni më shumë shanse dhe kjo mund të funksionojë lehtësisht kundër asaj që prisni të ndodhte.

Megjithatë, mos kini frikë pasi gjithçka është në një mënyrë më të kontrolluar nga sa prisnit.

Mendimet përfundimtare

Kur Marsi është në Peshqit, ju ndiheni të aftë dhe gati për të vënë në provë besimin tuaj . Ju duhet të keni besim në veten tuaj dhe të lëvizni me shpejtësi në këtë moment.

Mos hezitoni, shtyni ose sabotoni veten. Ju keni të drejtën të gjeni dashurinë dhe përmbushjen, kështu që këmbëngulni dhe dijeni se Marsi është në anën tuaj, veçanërisht kur jeni në Peshq.

Ju jeni jashtëzakonisht bujarë në shpirt. Ju do të gjeni dashuri dhe përmbushje pjesërisht falë marrëdhënieve tuaja ndërpersonaleaftësitë dhe pjesërisht falë bojës luftarake që mund t'ju furnizojë Marsi.

Do të ndiheni më të fortë në bindjet tuaja dhe më të sigurt në veprimet tuaja, me Marsin tek Peshqit.

Tregoni mirënjohje ndaj të dashurit tanë. Ndërsa jeni pragmatik dhe praktik, ju gjithashtu mund të devijoni në sferën e të lartës dhe të largët.

Ndërsa jeni duke ëndërruar, mos harroni se më shumë shenja tokësore po i bëjnë duart e tyre pis. Kur është koha që ju ta vini në punë, dijeni që Marsi në Peshqit ju ndihmon të forconi çdo ekip ku bashkoheni.

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.