Saturni në Gaforre

Margaret Blair 21-08-2023
Margaret Blair

Saturni në tiparet e kancerit

Saturni është planeti sundues i strukturës dhe kufijtë e realitetit. Gaforrja është shenja e zodiakut e simbolizuar nga Gaforrja.

Gaforret janë shenja që i bëjnë të tjerët të ndihen të mirëpritur në shtëpi, si dhe kujdesen për nevojat tuaja të izolimit mendor dhe emocional. Saturni në Kanceri do të ndihmojë që natyra juaj ujore të ndihet më e bazuar .

Do të gjeni dashuri dhe përmbushje sepse i projektoni këto cilësi pozitive nga jashtë tek të tjerët, si dhe me stilin e shtëpisë tuaj.

Ndërsa jeni të frikësuar ose të dërrmuar, ju tërhiqeni në mjedisin tuaj të izoluar dhe të kontrolluar të shtëpisë. Të bësh këtë shumë është e pashëndetshme—kështu që sigurohu që të përdorësh edhe dhuratat e tua në këtë hapësirë ​​për të pritur të tjerë.

Do të gjesh shumë përmbushje duke luajtur rolin e zonjës ose nënës së grupit të miqve, falë Saturni strukturor në Gaforre.

Saturni në Gaforre Gratë

Gratë me Gaforre në Saturn janë të bekuara me drejtimin e Saturnit; duke mësuar rregullat e jetës dhe të dashurisë dhe gjithashtu kufizimet e realitetit.

Ju jeni një partner i organizuar profesionist, i dashur dhe tip i dashur nënë. Ju jeni gjithashtu shumë në gjendje të shërbeni si një disiplinues efektiv, sepse zakonisht përpiqeni të jepni një shembull të mirë.

Saturni do t'ju shpërblejë për ndjekjen e Rregullave dhe Kufizimeve të Realitetit. Edhe pse nevojat tuaja të thella janë të mbroni veten dhe tuajinfamilja, edhe ju duhet të degëzoheni.

Dilni sa më shumë nga zona juaj e rehatisë. Ndihuni ngushëllohuni duke ditur se fortesa juaj ju pret nëse keni nevojë.

Pjesën tjetër të kohës, dilni në botën reale, edukohuni për ngjarjet aktuale dhe plotësoni çdo boshllëk që shihni se mund të përfitojë nga vullnetarizmi juaj.

Do të gjeni dashuri dhe përmbushje këtë vit. Ju punoni shumë për të kultivuar rrethinën tuaj, kështu që lëreni këtë nevojë për kontroll të gjejë rrugë të shëndetshme.

Mbajeni një diskutim të hapur dhe të sinqertë me partnerin tuaj dhe jini të sinqertë se kur dhe pse keni vërtet nevojë të izoloheni, në herë.

Saturni në Kancerin Burrat

Burrat me Gaforre në Saturn mund të pasqyrojnë pikëpamjet tuaja (të vetëdijshme dhe/ose nënndërgjegjeshëm) për babain tuaj dhe figurat prindërore.

Burrat Gaforre zakonisht duan të jenë prindër dhe ndikimi i Saturnit do t'i kthejë meshkujt më maço në planifikues dhe kujdestarë të përpiktë nëse është e nevojshme për përpjekjet e tij dhe të partneres për IVF.

Ky lloj mashkulli do të shkojë lart dhe përtej për t'u siguruar që je rehat dhe i lumtur.

Në vend që të rrotullojë sytë kur ndjen se turma është shumë e zhurmshme, ai të jep kufjet e tij për të dëgjuar listën e luajtjes të qetë.

Në vend që t'ju turpërojë për momentet tuaja të mundshme ankthi ose depresive të mbingarkesës shqisore, ai do t'ju përqafojë dhe do t'ju pëshpërisë pohime të mira në vesh.

Të provojë këtij burri që e doni dhe vlerësoni bujarinë dheshpirt mbrojtës dhe do ta keni të lidhur me ju.

Saturni dhe Gaforrja në dashuri

Në dashuri, Saturni dhe Gaforrja punojnë së bashku për t'ju ndihmuar të arrini kënaqësinë brenda vetes , qetësi në shtëpinë tuaj, shtëpi e ëmbël dhe siguri emocionale në marrëdhëniet tuaja.

Gjuhët tuaja të dashurisë përfshijnë gatimin për njerëzit, pritjen e tyre në shtëpinë tuaj dhe kujdesin për shtëpinë dhe pronën tuaj.

Ju mund të zbuloni se Burri juaj me Saturnin në Gaforre ju llaston duke larë makinën ose duke paketuar drekën tuaj. Ju të dy mund të bëni një ekip të shkëlqyer.

Qëndroni të strukturuar dhe të fokusuar në nevojat fizike dhe emocionale të njëri-tjetrit, siç drejtohet nga Saturni në Gaforre.

Perspektivat tuaja më të mira në dashuri janë me një partner që respekton aftësitë tuaja të bërjes së shtëpisë dhe ngrohtësinë që mund të ndani me vizitorët në shtëpinë tuaj.

Shenjat që nuk janë shpesh në shtëpi mund t'ju irritojnë ose t'ju lënë të ndiheni të lënë pas dore. Do të përfitoni nga çiftëzimi me një Dem mbrojtës dhe pasionant.

Ju gjithashtu mund të shijoni ndeshjen tuaj me një Akrep mbrojtës dhe mbrojtës - bërja e dashurisë do të jetë e nxehtë, por mund të ndiheni pak të dërrmuar në këtë marrëdhënie - e cila mund t'ju bëjë të tërhiqeni.

Perspektivat tuaja më të këqija në dashuri janë me një partner që tashmë e dini se do t'ju mposht. Luanët mund të duken të përfshirë në vetvete.

Virgjëreshat mund të jenë shumë të shtrënguar dhe kërkues. Dhe Ujori dhe Peshqit do të jenë të dy shumë bohemë për t'u ndjerëmbrohet dhe ushqehet ashtu siç dëshironi me partnerin tuaj.

Datat për Saturnin në Gaforre

Saturni hyri për herë të fundit në Gaforre më 3 korrik 2003.  Vizita tjetër e parashikuar është parashikohet të ndodhë më 13 korrik 2032. Saturni gjithashtu parashikohet të rihyjë në Gaforre më 15 shkurt 2035, në Retrograd.

Kini kujdes për ciklin Retrogradë të Saturnit këtë vit:  Saturni do të shkojë Retrogradë në Mars 27, 2017.

Pastaj, Saturni do të bëhet i palëvizshëm më 9 prill.  Deri më 3 maj, Saturni do të jetë i palëvizshëm i drejtpërdrejtë. Saturni do të largohet nga Retrogradi më 20 maj 2017.

Mos u dëshpëroni dhe fshihuni mbi frikën e Saturnit në Retrograd. Përdoreni këtë kohë me mençuri, mbani gjurmët e disponimit dhe sjelljeve tuaja dhe krahasojini ato me periudha të tjera ndryshimesh në yje dhe planetë.

Jini mirënjohës për këtë kohë për të reflektuar mbi gabimet tuaja të së kaluarës dhe për të planifikuar mënyra praktike për të zbatojini ato në problemet me të cilat përballeni tani.

7 fakte pak të njohura rreth Saturnit në Gaforre

Lista e fakteve rreth shfaqjes së Saturnit në Gaforre nuk do të jetë diçka e re.

5>Megjithatë, shpenzimi i kohës për të mësuar gjithçka për këtë së bashku me mënyrën se si do të ndikojë në jetën tuaj do të jetë mjaft frytdhënëse.

Shiko gjithashtu: Zodiaku i 8 dhjetorit

Në fund të fundit, duhet të jeni të vetëdijshëm për gjërat që duhet të dini nëse jeni në fakt duke u prekur prej tij.

1. Do të ndiheni mjaft të vendosur.

Falë Saturnit, shpesh do të ndiheni sikur jenishumë më i bazuar në krahasim me normalen, dhe kjo është padyshim një atribut pozitiv që duhet të keni në jetën tuaj.

Kanceri në përgjithësi do t'ju bëjë të ndiheni sikur po ndiheni pak të humbur, por Saturni do t'ju rrëzojë menjëherë në tokë.

Shiko gjithashtu: Zodiaku i 20 janarit

2. Ju keni tendencë t'i bëni njerëzit të ndihen si në shtëpi.

Ju keni këtë aftësi shumë reale për t'i bërë njerëzit të ndihen sikur janë në shtëpi kur janë në shoqërinë tuaj.

Kjo është një plus i madh për ju pasi i tërheq njerëzit drejt jush dhe krijon një ndjenjë besimi dhe besimi në çdo gjë që po bëni.

3. Ju mund të tërhiqeni kur ndiheni të frikësuar.

Ky kombinim shpesh ju tregon që të tërhiqeni kur ndiheni të frikësuar për diçka, gjë që nuk është gjithmonë veprimi më i mirë për të ndërmarrë.

Për më tepër, kjo ndjenjë izolimi përfundimisht mund t'ju gjymtojë disi, kështu që duhet të jeni të vetëdijshëm se ka të ngjarë ta bëni këtë për ta kundërshtuar atë.

4. Ju i kuptoni kufijtë e realitetit.

Ekziston gjithashtu besimi se jeni të vetëdijshëm për kufijtë e realitetit dhe e dini se duhet të mbani kontrollin se ku po ju çon jeta juaj.

Nuk ka kuptim të shikosh përtej këtyre kufijve thjesht sepse e di se po shkon drejt së pamundurës. Duke u fokusuar në fusha të tjera, do të bëni përparim të rëndësishëm në jetë.

5. Ju ndjeni nevojën për të dalë nga zona juaj e rehatisë.

Ka momenteku gratë që preken nga Saturni në Gaforre arrijnë deri në pikën që duan të ikin nga zona e tyre e rehatisë, por kjo duhet të bëhet në mënyrë të kontrolluar ose nuk do të jeni të interesuar.

Po, doni të shtyni veten, por jo shumë larg në të njëjtën kohë.

6. Një burrë bëhet një edukator.

Një burrë që preket nga ky kombinim shpesh do të kthehet në një edukator të vërtetë në jetë.

Ata kanë një dëshirë të fortë për t'u kujdesur për të tjerët dhe për t'u bërë prind prandaj prisni që ata ta shtyjnë këtë pikë nëse nuk e kanë bërë tashmë këtë.

7. Ju jeni një planifikues i vërtetë.

Kur keni këtë frymëzim, do të zbuloni se jeni një planifikues i vërtetë dhe ky është sigurisht një atribut pozitiv për t'u sjellë në tryezë.

Ju parashikoni problemet dhe përpiquni t'i shmangni ato kudo që të jetë e mundur dhe ky është një faktor kryesor në mënyrën se si njerëzit ju perceptojnë.

Në përgjithësi, ky kombinim do të provojë të jetë i aftë të ndryshojë mënyrën se si e shihni botën, por bëjeni kujdes ose mund t'ju konsumojë herë pas here.

Mendimet përfundimtare

Kanceri, ndërsa tërhiqni në një hapësirë ​​të sigurt për të mbledhur mendimet tuaja është një mënyrë e sigurt dhe e shëndetshme për t'i blini vetes kohë kur përpunoni diçka emocionale ose të vështirë.

Megjithatë, kini parasysh se mund të lini edhe dikë që e doni vetëm, të lartë dhe të thatë. Nëse e fusni kokën në rërë sa herë që ka ndonjë problem, të dashurit tuaj mund të mendojnë se nuk jeniduke mbajtur peshën tuaj.

Respektoni punën ekipore dhe bashkëpunimin e nevojshëm në punën ekipore—veçanërisht në marrëdhëniet.

Edhe nëse një partner bën gjysmën e punës tuaj pa u ankuar, kjo nuk do të thotë se ata janë të lumtur ose vlerësoni mënyrën se si i trajtoni ata.

Ndërsa kujdesi për shëndetin tuaj mendor është thelbësor—në një marrëdhënie të përkushtuar dhe të dashur, të dyja palët duhet të kujdesen për njëra-tjetrën dhe të kontribuojnë në përpjekjet ekipore.

<5 5>Lëreni Saturnin në Gaforre t'ju bekojë me udhëzime për vendosjen dhe ruajtjen e kufijve të shëndetshëm në jetën tuaj të dashurisë.

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.