Zodiaku kinez 1998 - Viti i Tigrit

Margaret Blair 18-10-2023
Margaret Blair

Njerëzit që janë kuriozë për folklorin dhe mitologjinë pas vitit të tyre të lindjes, zbulojnë se zodiaku kinez i 1998 - Viti i Tigrit - i lidh ata me një kafshë të mrekullueshme dhe elegante.

Megjithatë, ndërsa eksplorojmë se cilat janë tiparet e Tigrit në astrologjinë kineze, zbulojmë se macja e madhe e hijshme ka edhe më shumë sesa duket në sy.

Nga sekretet e tyre më të thella të personalitetit te mënyrat se si tigrat mund t'i sjellin vetes fat , hidhini një sy përmbledhjes sonë të kafshës për njerëzit e lindur në 1998 në astrologjinë kineze.

Lloji i personalitetit të zodiakut kinez të vitit 1998

Njerëzit e lindur në vitin 1998 kanë lindur në Vitin e Tigrit, dhe kjo kafshë krenare është e treta nga dymbëdhjetë që përbëjnë zodiakun kinez.

Kafshët brenda astrologjisë kineze janë renditur në renditja numerike sipas vendit ku ata vendosën në Garën e Madhe në folklorin e lashtë kinez - një ngjarje në të cilën Perandori Jade, sundimtari i perëndive, thirri kafshë nga e gjithë bota e njohur për të zënë vendin e tyre në sistemin e tij të ri zodiak. 1>Tigri mbërriti i treti për shkak të forcës së madhe të vullnetit, aftësisë atletike dhe forcës së pandalshme, madje me fuqinë e lumit, një pengesë e fundit midis tij dhe Perandorit Jade, i paaftë për ta ndaluar atë.

E njëjta gjë. këmbëngulja dhe energjia e pafund është karakteristikë e njerëzve të lindur në 1998, të cilëve nuk u mungojnë kurrë ëndrrat e mëdha dhe të brendshmen.motive për t'i ndjekur ato.

Njerëzit e lindur në vitin 1998, Viti i Tigrit, sundohen nga emocionet e tyre të fuqishme.

Ndërsa kjo i bën ata dashnorë të jashtëzakonshëm dhe të admirueshëm në aftësinë e tyre për t'u mbështetur te vetja – dhe miq besnikë, mbi të gjitha – këta njerëz mund të bëhen gjithashtu shumë të ngushtë në këndvështrimin e tyre.

Të jesh kokëfortë dhe të refuzosh të marrësh në konsideratë këndvështrime të tjera, mund të shohësh që Tigri i fuqishëm të hidhet në mënyrë impulsive në sferat që engjëjt kanë frikë të shkelin .

Megjithatë aq e theksuar është fuqia e Tigrit që përfaqëson njerëzit e lindur në 1998 saqë këto mace të mëdha nuk shtrihen kurrë për një kohë të gjatë kur gjërat nuk shkojnë siç duhet.

Një prani komanduese dhe kapaciteti për udhëheqje natyrale i ndihmon njerëzit t'i bashkojnë njerëzit në anën e Tigrit më shpesh sesa jo, por mos u mashtroni - pas vijave dhe kthetrave, këta njerëz gjithashtu kanë një ndjeshmëri të bollshme.

Megjithatë, atyre nuk u pëlqen të ndajnë dobësitë e tyre, kështu që nëse e shihni këtë anë më të butë të Tigrit, konsiderojeni veten një aleat të besueshëm të tyre me të vërtetë.

Njerëzit e lindur në Vitin e Tigrit janë gjithmonë të gatshëm për disa konkurrencë miqësore, por gjithashtu mund të zhyten në disa rivalitete më pak të këndshme nëse sfidohen.

Askush që të mos tërhiqet kurrë, njerëzit e lindur në 1998 do të luftojnë deri në frymën e tyre të fundit, me një shpesh egërsi befasuese.

Cili është elementi 1998?

Siç e dini shumë prej jush që eksplorojnë astrologjinë kineze,të dish se cila kafshë është cili vit në zodiakun kinez është vetëm gjysma e historisë.

Përveç çdo kafshe, ka edhe sundimtarët elementar të çdo viti të caktuar për t'u marrë parasysh - këta formojnë personalitetet e kafshëve ekzistuese që përfaqësojnë një të dhënë vit më tej, dhe krijojnë gjithnjë e më shumë nuanca dhe intriga në personalitetin e tyre.

Për shkak të kësaj, është krejtësisht e saktë të thuhet se njerëzit e lindur në 1998 kanë lindur në Vitin e Tigrit të Tokës.

Kjo i jep pak përmbajtje një personaliteti përndryshe shumë bombastik, sepse elementi i Tokës është një energji më takt dhe më e bazuar se përvoja e shumë Tigrave të tjerë.

Ndonëse janë ende mrekullisht spontane, njerëzit e Tigrave të Tokës të lindur në 1998 kanë shumë më shumë gjasa të marrin në konsideratë pasojat afatgjata të veprimeve të tyre – ndoshta duke i shpëtuar vetes disa telashe në proces.

Po kështu, kjo energji e bazuar është në gjendje të ndihmojë njerëzit e Tigrave të Tokës të lënë kokën dhe zemrën e tyre të diskutojnë disa mundësi dhe partneritete brenda ata para se të nxitojnë drejt të dytës, të sundojnë të parën.

Megjithatë, kjo prirje për durim mund t'i ndihmojë njerëzit tigër të kapërcejnë mosmarrëveshjen, por këta njerëz duhet të jenë të kujdesshëm që të mos lejojnë që kjo qasje më e matur t'i ngadalësojë ata. shumë larg në drejtimin e kundërt.

Me fjalë të tjera, një personalitet i Tigrit të Tokës i vitit 1998 ndonjëherë është i aftë të mendojë për një vendim të caktuar për aq kohë sa tëkurrë mos ia dilni me të vërtetë dhe lërini të kalojnë shanset që shpirtrat e tjerë të Tigrave të sulmojnë për shkak të tij.

Ndeshjet më të mira të dashurisë për zodiakun e vitit 1998

Si një romantik i lindur natyral që është shumë në sintonizuar me emocionet e tij/saj, shpirti i lindur në vitin 1998 në Vitin e Tigrit është gjithmonë i lumtur të luajë lojën e dashurisë.

Por sigurisht, jo të gjithë ne mund të vazhdojmë me kaq shumë thellësi pasioni dhe energjia e jashtëzakonshme, dhe për shkak të kësaj, disa kafshë kineze të zodiakut janë një ndeshje më e mirë për shpirtin dhe energjinë e Tigrit se të tjerat.

Vanë gjithashtu që të kihet parasysh se, në një nivel nënndërgjegjeshëm, njerëzit e lindur në Vitin e Tigrit priren të dominojnë marrëdhëniet e tyre me madhësinë dhe fuqinë e plotë të personaliteteve të tyre.

Megjithatë, kjo është një ndeshje e mirë për Dragoin, një shpirt po aq i fuqishëm dhe karizmatik.

Shiko gjithashtu: Zodiaku i 23 Prillit

Ndeshja midis një tigri dhe një dragoi në astrologjinë kineze ka një dinamikë të vërtetë të çiftit. Do të jetë gjithmonë e gjallë, por gjithmonë jini të dashur - një përzierje shpërthyese, veçanërisht pas dyerve të mbyllura.

Një marrëdhënie më e butë është e mundur në ndeshjen po aq të rekomanduar midis një tigri dhe një kali në astrologjinë kineze.

Këto dy kafshë të forta dhe të hijshme kanë secila një pikëpamje shumë të ndryshme për jetën, ashtu si njerëzit e lindur nën moshën e tyre përkatëse.

Megjithatë, dhembshuria e butë dhe mirësia e Kalit janë frymëzuese për Tigri, i cili po ashtumotivon partnerin e kalit me energjinë, dinamizmin dhe shpirtin e tyre të palodhshëm.

Mendo padyshim përzierjen e ritmit të jetës që shijon ndeshja astrologjike kineze e Tigrit dhe Derrit.

Megjithëse nuk ka gjasa të dashuruar në shikim të parë, shpejtësia dhe energjia e Tigrit së bashku me pragmatizmin dhe durimin e derrit krijon një partneritet në të cilin arrihet ekuilibri.

Për më tepër, secila prej këtyre kafshëve të zodiakut kinez është disi sensuale dhe e kënaqshme për t'u shijuar kënaqësitë e vogla të jetës, veçanërisht së bashku.

Pasuria dhe pasuria për zodiakun kinez të vitit 1998

Njerëzit e lindur në 1998 janë liderë të lindur nga natyra, sepse personaliteti i Tigrit të Tokës në astrologjinë kineze i jep vetes shumë mirë për të marrë iniciativën dhe për të vendosur rrugën që të tjerët të ndjekin.

Sigurisht, një dhunti për dramatike do të thotë që njerëzit e lindur në Vitin e Tigrit ndonjëherë mund të pengohen në ndjenjat e tyre personale gjatë ngjitjes së tyre në në krye të grumbullit, por mos bëni gabim - këta njerëz gravitojnë drejt pozicioneve të autoritetit dhe u jepen më shpesh sesa jo. si të prirur për të shpenzuar pasurinë e tyre aq sa janë të talentuar për ta bërë atë.

Kjo lëvizje e vazhdueshme e të ardhurave dhe daljeve mund të nënkuptojë se paratë nuk kanë kohë të mjaftueshme për të pushuar në llogarinë bankare dhe për t'u grumbulluar përkëta njerëz.

Në përputhje me stilin e tyre të jetesës me ritëm të lartë, shpirtrat e tigërve mund të shkojnë nga lecka në pasuri dhe përsëri në lecka, ndonjëherë disa herë në jetë.

Megjithatë, një hir shpëtimtar këtu, është se ne po diskutojmë për njerëzit e lindur në 1998 - Vitin e Tigrit të Tokës.

Natyra më konkrete e dhuruar këtyre njerëzve nga elementi i Tokës i bën ata shumë më elastikë ndaj impulseve të tyre - dhe nëse gjithçka shkon mirë , vizioni afatgjatë i nevojshëm për të siguruar një rrugë të qetë karriere të rritjes dhe zhvillimit personal, si dhe pagën dhe vezën e folesë për të shkuar me të.

Simbolet dhe numrat me fat

Astrologjia kineze është e pasur me folklori dhe legjenda, por gjithashtu ka shumë për të na mësuar në drejtim të tërheqjes dhe ruajtjes së fatit të mirë.

Kjo është veçanërisht e vërtetë për njerëzit e lindur në Vitin e Tigrit, të cilët mbështeten në fatin e tyre të mirë për t'i ndihmuar ata ditët më të errëta kur forca e tyre e madhe e personalitetit nuk mjafton.

Si një shembull, numrat me fat për Tigrin janë 1, 3 dhe 4 – të gjithë numrat që thuhet se sjellin besim dhe fat të mirë për këta njerëz të mrekullueshëm.

Edhe ata njerëz të lindur në 1998 që nuk ndjekin astrologjinë e asnjë lloji do të zbulojnë shpesh se këta numra dhe modele që i rrethojnë i ndjekin gjatë gjithë jetës në mënyra misterioze – dhe shpesh në të njëjtën kohë me momentet e tyre më të mëdha e suksesit personal.

Në anën tjetër, numrat e pafatqë një personalitet tigër në astrologjinë kineze duhet të shmangë janë 6, 7 dhe 8 – të lehta për t'u mbajtur mend, por jo gjithmonë të lehta për t'u shmangur.

Sigurisht, ngjyrat me fat mund të ndihmojnë gjithashtu në pengimin e këtij ndikimi, dhe ato priren drejt mbretëria për Tigrin – blu dhe e bardhë, por edhe gri dhe, natyrisht, portokallia e gjallë e palltos së leshit të një tigri.

Jo të gjitha ngjyrat mbretërore rekomandohen për njerëzit e lindur në vitin e tigrit sidoqoftë .

Ari, argjendi, kafeja dhe e zeza sugjerohen të gjitha si ngjyra të pafat me energji të pakëndshme për këta njerëz.

Në astrologjinë kineze, drejtimet në busull janë gjithashtu të shënuara me fat për disa personalitete Llojet.

Udhëzimet e busullës që i sjellin fatin e mirë Tigrit janë lindja, jugu dhe juglindja - ata njerëz tigër që praktikojnë feng shui shpesh e përfshijnë atë në dizajnin e tyre të brendshëm.

Shiko gjithashtu: Violet Aura: Udhëzuesi i plotë

3 fakte të pazakonta rreth zodiakut kinez të vitit 1998

Me kaq shumë kompleksitet pas tij, astrologjia kineze ka shumë për të na mësuar për pothuajse çdo lloj personaliteti që mund të imagjinoni.

E njëjta gjë vlen edhe për Tigrin e Tokës njerëz që kanë lindur në 1998, përputhja elementare e të cilëve i bën ata një version veçanërisht të veçantë të kësaj kafshe astrologjike kineze.

Së pari, ia vlen të rishikoni numrat me fat dhe të pafat për Tigrin në astrologjinë kineze.

Për shembull, fakti që 7 konsiderohet një numër i pafat përTigri është krejt kontrast me atë se si shihet numri 7 për të gjithë ne që jetojmë në shoqërinë perëndimore.

Në të vërtetë, shumë njerëz tigër thjesht nuk pajtohen se ka ndonjë gjë me fat në lidhje me bestytnitë që rrethojnë 7 fare, edhe nëse e bëjnë nuk e di që është e pafat për ta.

Së dyti, kurrë mos e nënvlerësoni se sa i paparashikueshëm mund të jetë edhe personaliteti më i ekuilibruar i Tigrit të Tokës i vitit 1998.

Edhe kinezët bashkëkohorë shprehjet si ai citati i famshëm nga The Art Of War – dështojnë të planifikojnë, dhe dikush planifikon të dështojë – janë anashkaluar nga njerëzit Tigër.

Me fjalë të tjera, ata kurrë nuk duket se planifikojnë asgjë, por duken të aftë për të improvizuar gjithsesi kalojnë me sukses procedurat!

Së treti, vlen të përmendet se njerëzit e lindur në 1998 si Tigër Tokë janë shpesh pak më të lidhur me besimin dhe shpirtëroren sesa llojet e tjera të Tigrave.

Kjo mund të jetë besime fetare konvencionale, një qasje më agnostike ndaj idesë se mund të ketë diçka më të madhe se ne atje, apo edhe një qasje e Epokës së Re ndaj udhërrëfyesve shpirtërorë dhe perceptimit jashtëshqisor.

Megjithatë. vjen deri në fund, këta njerëz të Tigrave priren të jenë pak më ezoterikë se norma.

Mendimet e mia përfundimtare

Nuk ka dyshim se Tigri është një nga më të dalluarit, më proaktivët dhe me energji të lartë personalitete në zodiakun kinez.

Megjithatë për ata njerëz të lindur në 1998, ka më shumëperspektiva e ekuilibruar dhe e konsideruar që është vetëm e tyre.

Njerëzit e lindur në vitin 1998, Viti i Tigrit të Tokës, gëzojnë energjinë dhe besimin e maceve të tyre të mëdha simbolike, por edhe konsideratën dhe dhembshurinë e matur që u sjell atyre nga elementi i Tokës.

Megjithatë, ndonjëherë do të nevojiten përpjekje të vetëdijshme për t'u siguruar që këto zona të kundërpeshuara të personalitetit të tyre të paraqiten në harmoni.

Për shembull, një Tigër Tokë mund të humbasë të marrë në konsideratë një mundësi nga të gjitha këndvështrimet, në vend që të pranojë dëshirën e tyre instiktive për t'u hedhur në të dhe për të zgjidhur detajet më vonë.

Nëse këta njerëz Tigër mund të kapërcejnë një prirje për të qenë të pamartuar në qasjen e tyre ndaj jetës, ata mund të përfitojnë nga një urtësi e shkëlqyer.

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.