Peshorja dhe martesa

Margaret Blair 17-10-2023
Margaret Blair

E gjithë ideja e Peshores dhe martesës mund të duket krejtësisht zbavitëse . Në fund të fundit, pranë Virgjëreshave, Peshorja është ndoshta një nga shenjat e horoskopit që e kanë të vështirë të përkushtohen për ndonjë gjë.

Megjithatë, ndryshe nga Virgjëreshat, dështimi i Peshoreve për t'u përkushtuar është për faktin se ata janë duke peshuar gjithmonë gjërat. Ata janë të mbërthyer në paralizën e analizës.

Virgjëresha gjithashtu mund të jetë e mbërthyer në paralizën e analizës. Mbani në mend se kjo është një formë tjetër e paralizës së analizës. Paraliza e analizës së Virgjëreshës shpesh përfshin ndërveprimin midis botës së tyre reale dhe botës së tyre të ëndrrave ose ideale. Ata varen nga kjo botë ideale e përsosur, në mënyrë që ta lënë atë në thelb të helmojë marrëdhëniet e tyre. Më e keqja nga të gjitha, ata e lejojnë atë të ndikojë në të gjitha aspektet e tjera të jetës së tyre.

Shiko gjithashtu: Numri i Engjëllit 1034 dhe kuptimi i tij

Njerëzit e Virgjëreshës mund të jenë njerëz shumë efektivë. Ata mund ta bëjnë punën mirë. Problemi është nëse ata përfshihen aq shumë në këtë ideal, ata e lënë atë të helmojë aspektet e tjera të jetës së tyre, dhe si rezultat, nuk është e pazakontë që një Virgjëreshë tipike të ketë disa zhgënjime të thella, ankth ose përndryshe mungesë kënaqësie. me jetën.

Peshorja, nga ana tjetër, nuk e ka këtë çështje të rrënjosur thellë, por fakti është i njëjtë: ata e kanë të vështirë të përkushtohen .

Arsyeja pse ata e kanë të vështirë të përkushtohen është sepse ata gjithmonë i peshojnë gjërat në mendjen e tyre. Ata bien në këtë gënjeshtër se për sa kohë që po marr të dhëna të reja, jamduke u afruar një hap më afër vendimit të duhur.

Ata e lënë veten të paralizohen nga frika sepse në të vërtetë nuk është ajo pjesë e vetme e të dhënave që do t'ju bëjë të merrni vendimin e duhur.

Çfarë do t'ju mundësonte për të marrë një vendim të drejtë është kur keni besim dhe besim të mjaftueshëm në aftësinë tuaj për të marrë një vendim të duhur në mënyrë që të mund të bëni një lëvizje. Në shumë raste, kjo frikë nga dështimi, kjo frikë për të mos arritur rezultatet që duan, i detyron burrat e Peshores të mbyllin procesin e tyre të vendimit dhe ata thjesht po kalojnë një unazë të vazhdueshme. Kjo krijon keqkuptimin e zakonshëm që burrat e Peshores nuk mund të bëjnë. Lajmi i mirë është se kjo nuk është e vërtetë……………. deri në një farë mase.

Peshorja mund të angazhohet….. Në kohën e duhur

Nëse dëshironi që një burrë Peshorja të angazhohet dhe martesa është angazhimi përfundimtar, duhet t'i jepni atij mjaftueshëm koha .

Kjo mund të çmendë shumë gra. Në fund të fundit, nuk është e pazakontë që një djalë i Peshores të jetë në një lidhje për disa vite dhe më pas kur vjen koha për të ngritur pyetjen dhe për ta çuar marrëdhënien në një nivel më të lartë, djali i Peshores e quan atë të heqë dorë. Ai e merr në telefon.

Ai nuk shfaqet. Me fjalë të tjera, ai e lë lidhjen.

Femra në atë lidhje do të ndihej vërtet e mashtruar.

Në fund të fundit, ajo i kaloi ato vite duke jetuar me atë djalë ose duke qenë në një lidhje me atë djalë . Ajo ka investuar kaq shumë kohë në atë marrëdhënie dhe gjithçka që ka në fund ështëasgjë. Ky është realiteti kyç me të cilin thjesht do të duhet të përballeni kur keni të bëni me burra Peshore, dhe në një shkallë më të vogël, gra Peshore.

Shiko gjithashtu: Zodiaku i 2 janarit

Për t'u siguruar që mund ta merrni atë angazhim, duke supozuar se dëshironi një angazhim, sigurohuni që të hyni në një marrëdhënie me një person Peshore mjaft të evoluar.

Kjo do të thotë se ky person ka pasur marrëdhënie të mëparshme; ose ka qenë i lënduar ose i zhgënjyer nga këto marrëdhënie. Me fjalë të tjera, ky person ka përvoja të mjaftueshme të të mësuarit në të kaluarën, në mënyrë që ky person të ketë në thelb një nivel mjaft të lartë pjekurie.

E vërteta është se Peshorja mund të angazhohet në kohën e duhur. Problemi është që ju po hidhni zare kur thjesht i jepni kohë këtij personi, sepse nuk është e garantuar që ky person do t'ju zgjedhë.

Ky mund të jetë një zhgënjim serioz në të ardhmen. Ju mund të dëshironi të hiqni dorë nga të gjitha këto dhimbje të mundshme duke zgjedhur dhe zgjedhur mashkullin e duhur të Peshores për t'u përkushtuar.

Peshorja mund t'i peshojë gjërat

Siç e përmenda më herët, arsyeja kryesore pse Peshoret priren të jenë të mbërthyer në paralizën e analizës është se ata mund të peshojnë dhe peshojnë informacionin.

Ata janë gjithmonë në kërkim të informacionit të ri. Kuptohet se janë kënaqësi të jesh me të; pranohet që bashkëveprimi me ta është shumë tërheqës dhe shumë pasurues.

Kjo është e gjitha mirë dhe mirë. Problemi është nëse doni ta çoni marrëdhënien tuaj në një nivel shumë më të lartë, juduhet të hiqni Peshoren nga gardhi.

Që ta bëni këtë, ju duhet të rritni lojën tuaj. Duhet të jeni shumë të qartë për atë që dëshironi. Nëse keni frikë se mund të trembni personin e Peshores në jetën tuaj nëse e bëni këtë, atëherë të jetë kështu.

Ju vlen më shumë sesa të humbni vite të jetës tuaj për diçka që mund të mos vijë . Ti vlen më shumë se kaq. Ju jeni më i çmuar se kaq. Jepini vetes pak respekt dhe në thelb jini të qartë me atë që dëshironi.

Sigurisht, nuk dëshironi ta shtroni pyetjen menjëherë pas natës së parë së bashku ose herës së parë që mblidheni së bashku. E kam fjalën kur e çoni marrëdhënien në një nivel më të thellë emocional; Jepini vetes leje të jeni emocionalisht mjaft të sinqertë për të përcaktuar në thelb atë që dëshironi për marrëdhënien.

Duhet të shikoni gjithmonë disa vite përpara jush. Marrëdhënia juaj duhet të ketë një pikë përfundimtare. Çfarë dëshironi të arrini me marrëdhënien tuaj. Lloji më i keq i marrëdhënies është në thelb një model mbajtjeje.

Ju në thelb mbaheni pas njëri-tjetrit sepse të dy jeni të papjekur dhe jeni të bllokuar në këtë marrëdhënie të varur që në vend që të shtyni njëri-tjetrin lart dhe duke e tërhequr njëri-tjetrin deri në nivele shumë më të larta të zhvillimit personal, ju në thelb po zvarritni njëri-tjetrin ose po mbani njëri-tjetrin shoqëri dhe mbani njëri-tjetrin sepse po rrëshqitniposhtë.

Shkëputuni nga të menduarit e bashkëvarur dhe thjesht jini të qartë me atë që dëshironi. Pavarësisht nëse je mashkull apo femër në një marrëdhënie me një Peshore, duhet të jesh i qartë me atë që dëshiron.

Duhet të përforcosh lojën tënde. Peshorja dhe martesa mund të shkojnë së bashku si një kalë dhe një karrocë. Thjesht duhet të jesh shumë i qartë.

Kur bëhet fjalë për çështjet e Peshores dhe martesës, dështimi i Peshores për t'u përkushtuar ose tendenca e Peshores për të vazhduar të mbajë modele është një problem serioz.

Lajmi i mirë është se për sa kohë që i keni emocionet tuaja së bashku dhe keni fuqi të mjaftueshme vullneti për të thënë atë që dëshironi dhe për të kërkuar atë që dëshironi, Peshorja dhe martesa mund të shkojnë së bashku.

Ju mund ta bëni atë person të angazhohen.

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.