Plutoni në Peshore

Margaret Blair 18-10-2023
Margaret Blair

Plutoni në tiparet e Peshores

Plutoni ishte në Peshore midis viteve 1971 dhe 1984. Më në fund, pas gati një shekulli lufte, depresioni, krimi dhe më shumë luftëra , kjo periudhë pa një rikthim në prosperitet. Kjo ishte një kohë kur fryma kombëtare u ngrit, paqja u rifitua dhe njerëzit e lindur në këtë kohë u rritën në një kulturë shumë më të qetë, të përshtatur më mirë. Njerëzit që jetuan gjatë kësaj kohe mund të përqendroheshin në gjëra përveç mbijetesës praktike të përditshme dhe u bë një kohë e rëndësishme për lulëzimin e shpirtrave krijues dhe artistikë.

Peshorja, peshore, janë simboli i ekuilibrit, dhe kjo ishte një periudhë në të cilën fuqitë politike përpiqeshin të gjenin ekuilibrin dhe gjuhën e përbashkët – të gjithë në dukje ishin lodhur pak duke qenë vazhdimisht në luftë. Megjithatë, mbani mend se ekuilibri që gjen një grup peshoresh do të jetë gjithmonë i shqetësuar dhe do të humbasë shpejt nëse shtohet edhe një qime në njërën anë ose në tjetrën.

Njerëzit e lindur gjatë kësaj periudhe njihen si " Gjenerata X”, dhe u bënë të njohur teksa u rritën për të qenë shumë të ndërgjegjshëm social, të fiksuar pas marrëdhënieve romantike dhe duke bërë përpjekje të ndërgjegjshme për t'u shkëputur nga gjeneratat e mëparshme, ashtu siç kishin bërë hipsterët dhe hipitë e gjeneratës së mëparshme. Megjithatë, Gjenerali X kishte teknologjinë në anën e tij dhe e ndërpreu veten në një mënyrë shumë më ekstreme sesa kishte më parë.

Njerëzit që lindën ndërsa Plutoni ishte në Peshore ishinmë të fokusuar në marrëdhëniet e tyre ndërpersonale se çdo brez që ka ardhur para tyre. Nëse keni lindur gjatë kësaj kohe, ju ndoshta jeni shumë të shoqërueshëm dhe i merrni shumë seriozisht marrëdhëniet tuaja të të gjitha llojeve.

Ky ishte gjithashtu brezi i parë që filloi të përdorte teknologji të reja si kompjuterët në jetën e tyre të përditshme, më tepër sesa thjesht në kontekste shkencore. Kjo i lejoi Peshoret e natyrshme sociale të bëheshin edhe më të lidhura dhe u shfaq një "rrjet" figurativ (si dhe fjalë për fjalë), që lidhte njerëzit në mbarë botën sipas interesit, ndërsa njerëzit e lindur në këtë kohë rriteshin.

Plutoni në Gratë e Peshores

Gratë e lindura ndërsa Plutoni ishte në Peshore ishin ndër gratë e para që vendosën, në masë , se donin të kërkonin lumturinë personale jashtë romantikes marrëdhëniet… dhe megjithatë, në të njëjtën kohë, ky u bë një brez i njohur për obsesionet e tyre me marrëdhëniet.

Nëse jeni një grua e lindur gjatë kësaj kohe, ndoshta keni një shkallë të caktuar ndjenjash të përziera për marrëdhëniet tuaja – ju dëshironi pavarësinë, por në të njëjtën kohë, ju kërkoni romancë me shumë interes dhe entuziazëm.

Ndërsa Peshoret kërkojnë gjithmonë ekuilibrin , ju duhet të gjeni një ekuilibër midis kujdesit tuaj për veten dhe marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Është e mundur të gjesh këtë ekuilibër, por nuk është gjithmonë e lehtë të vendosësh se sa vëmendje duhet t'i kushtosh çdo gjëje.

Thenivelet e sakta janë diçka që ju duhet të vendosni vetë. Megjithatë, gratë me Pluton në Peshore ndoshta mund të bëjnë disa zgjedhje rreth asaj se sa kohë i kushtojnë vetë-zhvillimit kundrejt zhvillimit të marrëdhënieve bazuar në shenjat e tjera që shfaqen në horoskopët e tyre.

Shiko gjithashtu: Numri i Engjëllit 621 dhe kuptimi i tij

Nëse keni një përqindje të lartë të Shenjat ekstroverte në horoskopin tuaj (Dashi, Binjakët, Luani, Peshorja, Shigjetari dhe Ujori), atëherë duhet të kushtoni më shumë energji për të gjetur një partner dhe për të zhvilluar një marrëdhënie të fortë me ta. Nëse jeni më të karakterizuar nga shenja introverte (Demi, Gaforrja, Virgjëresha, Akrepi, Bricjapi dhe Peshqit), atëherë duhet të përqendroheni më shumë në vetë-zhvillimin dhe gjetjen e kënaqësisë me veten si individ fillimisht.

Është kjo. Është e rëndësishme që gratë e lindura kur Plutoni ishte në Peshore të mësojnë se si të zhvillojnë një identitet për veten jashtë ndërveprimeve të tyre sociale. Peshorja është një shenjë shumë e shoqërueshme dhe përhapja e mediave sociale për njerëzit e lindur gjatë kësaj kohe (dhe periudhat direkt pas saj) e kanë bërë të lehtë lidhjen e vetëvlerësimit tuaj me atë që njerëzit e tjerë mendojnë për ju.

Gratë e lindura kur Plutoni ishte në Peshore duhet të mësojnë se si të arrijnë një ekuilibër të shëndetshëm midis ndërtimit të marrëdhënieve me të tjerët dhe ndërtimit të vetëvlerësimit të tyre dhe ndjenjës së lindur të vetëvlerësimit pa u mbështetur tek të tjerët për vërtetim.

Plutoni në Peshorja Burrat

Burrat e lindur ndërsaPlutoni është në Peshore ka shumë të njëjtat karakteristika si gratë e lindura nën Peshoren - kjo ishte një periudhë kohore në të cilën ndarjet gjinore u bënë gjithnjë e më pak të theksuara dhe njerëzit e të gjitha gjinive filluan të kishin përvoja gjithnjë e më të ngjashme me botën.

<>

Ashtu si gratë, burrat e lindur gjatë kësaj kohe shpesh luftojnë për të gjetur ekuilibrin e duhur midis bërjes së gjërave për veten e tyre dhe ndërtimit të marrëdhënieve të forta. Gjithashtu, për shumë meshkuj të lindur gjatë kësaj periudhe kohore u bë më e rëndësishme që marrëdhëniet e tyre të përmbushin emocionalisht.

Kjo nuk është befasuese, pasi Peshorja është një shenjë shumë e ndjeshme emocionalisht! Për disa faza të kaluara të Plutonit, rolet jashtëzakonisht të rrepta gjinore i kanë penguar burrat të eksplorojnë plotësisht emocionet e tyre. Ndërsa Plutoni ishte në Virgjëreshë, aspektet negative të asaj mënyre të të parit të botës u bënë të dukshme, kështu që tani, ndërsa Plutoni kaloi në Peshore, burrat u bënë gjithnjë e më të gatshëm të eksploronin pjesë të jetës së tyre që do të konsideroheshin "femërore". 5>Burrat e lindur ndërsa Plutoni është në Peshore janë përgjithësisht të hapur dhe të gatshëm ta shohin veten në një dritë më "femërore" se baballarët dhe gjyshërit e tyre, që do të thotë gjithashtu të vlerësojnë romancën dhe ta marrin atë më seriozisht se sa burrat në të kaluarën. 6>

Në të njëjtën kohë, burrat e lindur gjatë kësaj kohe priren të jenë shumë më të interesuar për të gjetur karriera të përmbushura, gjë që mund të marrë shumë kohë në krahasim me hyrjen në njëkarrierë tradicionale siç mund të kenë të parët e tyre. Ashtu si gratë, ato duhet të gjejnë ekuilibrin e duhur midis kushtimit të kohës për veten e tyre dhe kushtimit të kohës për marrëdhëniet e tyre.

Të njëjtat udhëzime bazë vlejnë për burrat si për gratë: ata horoskopët e të cilëve janë më introvertë duhet të përqendrohen në vetë-zhvillim. dhe zhvillimin e karrierës së tyre, ndërsa ata që janë më ekstrovertë duhet të përqendrohen më shumë në marrëdhëniet.

Megjithatë, ky është, sigurisht, vetëm një udhëzues i lirë dhe të gjithë do të gjejnë nivele të ndryshme përmbushjeje kur i kushtojnë nivele të ndryshme kohë në fusha të ndryshme të jetës së tyre! Ajo që është e rëndësishme është që të gjeni ekuilibrin e duhur për qëllimet tuaja personale dhe stilin e jetës.

Plutoni në Peshorja i dashuruar

Romanca është jashtëzakonisht pjesë e rëndësishme dhe qendrore e jetës së njerëzve të lindur kur Plutoni ishte në Peshore. Ju vlerësoni shumë një marrëdhënie që ju lidh ju dhe partnerin tuaj në të gjitha nivelet – emocionalisht, intelektualisht dhe fizikisht.

Shiko gjithashtu: 24 thënie të Virgjëreshës që përmbledhin në mënyrë perfekte Virgjëreshën

Shumë Peshore kalojnë shumë kohë duke menduar për marrëdhëniet e tyre dhe duke analizuar dimensionet e ndryshme të ndërveprimeve të tyre me të tjerët . Natyra cerebrale e Peshores vjen nga këtu, duke i bërë njerëzit që t'i marrin marrëdhëniet e tyre shumë seriozisht në një nivel intelektual.

Mund të bëhet shumë e lehtë për një person të lindur me Plutonin në Peshorja të mbianalizojë marrëdhëniet e tyre aq shumë sa të kenë vështirësilidhje me ta në një mënyrë të vërtetë emocionale. Në mënyrë paradoksale, shumë Peshore ndihen aq fort për marrëdhëniet e tyre emocionale saqë e ndajnë veten emocionalisht prej tyre. Mund të duket e çuditshme, por vetëm për njerëzit që nuk kanë lindur në këtë shenjë!

Kur dikush i lindur nën këtë shenjë hyn në një marrëdhënie për të cilën ndihet fort dhe është e përkushtuar, nuk do ta lëshojë. Peshorja mund të jetë një shenjë jashtëzakonisht këmbëngulëse, veçanërisht kur Dashi ose Demi shfaqen gjithashtu në tabelën e një individi. Kur shoqërohet me intensitetin emocional të Plutonit, ai mund të kufizohet me të qenit një kombinim i rrezikshëm.

Fatmirësisht, sepse shumica e njerëzve përfundojnë në marrëdhënie me njerëz që janë në të njëjtën shenjë të Plutonit si ata, nuk është kështu. ka shumë gjasa që të hasni dikë që do t'ju shkaktojë probleme këtu. Ju mund të dëshironi të jeni më të kujdesshëm nëse hyni në një marrëdhënie me dikë që ka lindur ndërsa Plutoni ishte në Virgjëreshë ose Akrep – veçanërisht Akrepi, pasi kjo është një nga shenjat emocionalisht më intensive të të gjithë zodiakut.

Në një marrëdhënie, duhet të kërkoni gjithmonë ekuilibër dhe të siguroheni që të mos bëheni shumë posesiv ose shumë të larguar nga partneri juaj. Bilanci është i vështirë për t'u arritur dhe do të ndryshojë vazhdimisht, por është e mundur të gjesh një rrugë të mesme të mirë.

Gjithashtu, mbani mend gjithmonë se nuk duhet të lejoni që marrëdhënia juaj të konsumojë gjithçkatë qenit, pa marrë parasysh sa fort ndihesh për të. Ky është një rrezik që shumë Peshore e vrapojnë dhe do të përfundojë vetëm me lot.

Datat për Plutonin në Peshore

Plutoni hyri në Peshorja në 1971 , dhe e doli përsëri trembëdhjetë vjet më vonë, në 1984 - rastësisht, viti që George Orwell përdori si vitin kur u caktua romani i tij fantastiko-shkencor distopian . Nëse ai e dinte se viti 1984 ishte viti që do të përfundonte paqja dhe qetësia relative e Peshores është e diskutueshme, por sigurisht që është një rastësi!

Kjo periudhë ishte një periudhë në të cilën bota po shihte ndryshime të mëdha dhe njerëzit që ishin i lindur dhe i rritur gjatë kësaj kohe nuk mund të mos ndikohej prej tyre. Ata panë një rritje të globalizimit dhe luftën për të gjetur paqen midis kombeve ndërluftuese. Këto ngjarje politike ndikuan në vlerat e tyre teksa rriteshin, madje edhe sot e kësaj dite.

Njerëzit e lindur nën këtë shenjë duhet të mendojnë se si Peshorja lidhet me shenjën në të cilën ndodhet aktualisht Plutoni (e cila aktualisht është Bricjapi, deri në vitin 2024) . Peshorja dhe Bricjapi në përgjithësi gjejnë shumë pika lidhjeje në vlerat, intelektin dhe besimin e tyre, por ndërsa Peshorja është shumë emocionale, Bricjapi shmang shumicën e vendimeve emocionale.

Njerëzit e lindur nën Plutonin në Peshore mund të ndihen sikur janë duke u zhvlerësuar emocionalisht në kohën e tanishme. Jini të sigurt se batica do të ndryshojë: në vitin 2024, Plutoni do të zhvendoset në Ujor, që është një shenjë që është shumë më e linjësme Peshoren në një mënyrë emocionale dhe psikike!

Brenda këtyre viteve, ndërsa Plutoni është ende në Bricjap, kërkoni takime ku më shumë shenja emocionale janë në lojë në qiej. Këto janë datat që janë më të përshtatshme për ju për të marrë vendime të rëndësishme për jetën. Këto data mund të përfshijnë datat kur Dielli është në Peshore çdo vit, nga 23 shtatori deri më 22 tetor. Ju gjithashtu mund të kërkoni ditët e çdo muaji kur Hëna është në Peshorja, ose të konsideroni të përfitoni nga Dielli kur është në Gaforre, nga 21 qershori deri më 22 korrik.

Mendimet përfundimtare

Meqenëse njerëzit e lindur me Plutonin në Peshorja janë përgjithësisht shumë të interesuar për fenomenet emocionale dhe psikike, kjo është një shenjë që ka shumë të ngjarë të kërkojë informacion për shenjën e tyre astrologjike - kështu që, për të gjithë ju Peshoret Plutoniane atje jashtë , Shpresoj që informacioni në këtë artikull të ishte i dobishëm!

Ngjarjet që ndodhin në botë gjatë periudhës në të cilën keni lindur padyshim kanë formësuar mënyrën se si ndërveproni me botën. Peshorja është një shenjë që është mjaft pranuese ndaj asaj që po ndodh rreth tyre, kështu që ju do të kuptoni atë që po ndodh në një masë edhe më të madhe se disa shenja të tjera, si Dashi apo Bricjapi – edhe pse, sigurisht, këto shenja janë gjithashtu të thella. lidhur me zeitgeistin e kohës së tyre kur Plutoni shfaqet në to.

Nëse keni lindur kur Plutoni ishte në Peshore, ju lutemi na informoni nëse përvoja juajduket se përputhet mirë me atë që kam përshkruar këtu! Mos harroni, meqenëse Plutoni qëndron në secilën shenjë për një kohë të gjatë, karakteristikat e shenjës së Plutonit përshkruajnë historinë e përgjithshme dhe shpirtin e një kohe më shumë sesa ndjenjat individuale të çdo personi që ka jetuar në të… kështu që edhe nëse ju personalisht nuk ndiheni sikur jeni. shumë i ngjashëm me personalitetin "Plutoni në Peshorja" të përshkruar më sipër, a e keni perceptuar atë në shumë njerëz rreth jush?

Plutoni nuk do të rihyjë në Peshorja për qindra vjet, kështu që në këtë kohë, është shumë vështirë të parashikohet me saktësi se çfarë mund të ndodhë kur ky planet dhe shenjë të takohen përsëri. Gjithashtu, duke qenë se hera e fundit ishte kaq e fundit, ne nuk kemi përfitimin e të kuptuarit të mëparshëm për të na treguar gjithçka për atë që ishte e rëndësishme në këtë kohë.

Për këtë arsye, është veçanërisht e rëndësishme që Peshoret Plutoniane të ndajnë përvojat e tyre , kështu që ne mund të mësojmë më shumë se si Plutoni dhe Peshorja ndërveprojnë si në histori ashtu edhe në jetën personale të njerëzve!

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.