Tiparet dhe Karakteristikat e Dashit

Margaret Blair 24-08-2023
Margaret Blair

Veçoritë e Dashit zbulohen në këtë raport të veçantë të personalitetit të Dashit duke parë katër tiparet më negative të mashkullit të Dashit. Këto profile të personalitetit gjenerojnë gjithmonë shumë debate mes lexuesit e mi. Disa njerëz i njohin karakteristikat e personalitetit që po përshkruaj, ndërsa të tjerët ndihen shumë të ofenduar.

Nëse jeni mashkull Dashi ose nëse njihni një burrë Dashi, dua që të lini një koment dhe të pëlqeni dhe shpërndani këtë raport . Le të fillojmë një bisedë të vërtetë për karakteristikat dhe tiparet kryesore të burrit të Dashit – të mirat dhe të këqijat!

Nëse ju ose dikush që njihni ka lindur nën shenjën e Dashi, do ta dini se ashtu si të gjithë përndryshe, ju keni një anë të mirë dhe një anë të keqe. Kështu janë shumica e njerëzve. Nuk ka gjë të tillë si një person i përsosur. Të gjithë jemi një punë në vazhdim. Ndërsa ne priremi të kemi prirjet ose prirjet tona, ne kemi shumë më tepër kontroll në lidhje me atë që bëhemi sesa duam ta pranojmë.

Shiko gjithashtu: Zodiaku i 21 tetorit

Ashtu si shenjat e tjera në horoskop (si p.sh. gruaja dash Tiparet ), Tiparet e Dashit për meshkujt kanë anët pozitive dhe negative.

Disa nga tiparet më të zakonshme të Dashit për meshkujt janë prirja për të qenë jotolerant ndaj të tjerëve, vetëkërkues dhe dëshirë për vëmendje, të qenit ziliqar, dhe shpesh herë, duke u fiksuar në rrugët e tij. Nuk është e pazakontë që një Dashi të quhet kokëfortë dhe kokëfortë.

Në fund të fundit, Dashi është një dele mashkulldhe një dele mashkull mund të jetë mjaft e vështirë. Këtu janë mendimet e mia të thella për 4 tiparet më të këqija të personalitetit të mashkullit të Dashit:

Tiparet negative të Dashit

Kjo mund të jetë befasi, por bota nuk sillet rreth jush Dashi . Fatkeqësisht, shumica e meshkujve të Dashit nuk e kanë marrë shënimin se ekziston një botë më e madhe atje jashtë tyre. Meshkujt e Dashit dhe tiparet e tyre pëlqejnë të jenë në qendër të vëmendjes së tyre. Kjo mund të shkaktojë probleme të mëdha për shenjat e Dashit.

Me fjalë të tjera, personalitetet mashkullore të Dashit priren ta shikojnë botën thjesht nga perspektiva e tyre. Ndërsa shumë Dashi kanë tipare që dalin si lojtarë të kujdesshëm, të dhembshur, ekipor dhe në përgjithësi djem të mirë, thellë brenda ka një tendosje të fortë të vetëkërkimit. Nuk është e pazakontë që meshkujt e shenjës së Dashit, në një nivel apo tjetër, të pyesin gjithmonë “Çfarë ka për mua?”

Megjithatë, ashtu si çdo shenjë tjetër në horoskop, meshkujt e Dashit mund të lindin me këtë vetvete. -Kërkimi i impulsit, por nuk do të thotë domosdoshmërisht se ata do të vdesin me të njëjtin impuls të papërpunuar.

Tiparet e dashit priren të evoluojnë me kalimin e kohës.

Ashtu si me shenjat e tjera të horoskopi, jeta është në të vërtetë është një udhëtim për të filluar me një tipar të papërpunuar të personalitetit dhe për ta zhvilluar atë në diçka më të dobishme, më të ekuilibruar dhe në fund, diçka më përmbushëse.

Ndërsa është shumë e lehtë të thuash vetë- aspekti kërkimor i meshkujve Dashi ështëkrejtësisht negative, ne duhet t'i rezistojmë këtij tundimi.

E vërteta është, ajo që mund të jetë negative në një kontekst dhe kohë, në të vërtetë mund të jetë pozitive në një vend, kohë dhe kontekst tjetër. Burrat e Dashit fillojnë si egoistë, por shpesh herë sa më shumë kërkojnë veten, aq më shumë e kuptojnë se duhet t'u shërbejnë të tjerëve. Sa më shumë të përpiqen të kërkojnë dhe t'i shërbejnë vetes, aq më mirë është një punë që bëjnë për t'u shërbyer të tjerëve.

Forma më e lartë e këtij tipari negativ të personalitetit është të kuptosh se nëse dëshiron të ndihmosh veten, duhet të ndihmosh të tjerët. Nuk është çudi që disa burra të Dashit bëhen shumë të pasur ose të suksesshëm sepse e kuptuan këtë. Nuk është domosdoshmërisht keq të kërkosh veten për aq kohë sa ndihmon njerëzit e tjerë gjatë rrugës. Përfundimisht, meshkujt e Dashit lënë pas idenë se jeta është e gjitha rreth tyre dhe e shohin veten si pjesë e një konteksti më të madh.

Burrat e Dashit priren të quhen shumë kokëfortë dhe kokëfortë. Sapo të kenë një ide në kokën e tyre, ata priren të jenë mjaft intolerantë ndaj fakteve që bien jashtë këtyre kutive të pastra dhe të vogla në të cilat ata kanë vendosur realitetin e tyre më të madh. Nëse mendoni se një djalë i tillë tingëllon si një hov, e vërteta është ne Të gjithë priren ta bëjnë këtë në një nivel ose në një tjetër.

E vetmja gjë është se meshkujt e Dashit janë më të qartë për këtë. Kjo mund të bëhet mjaft e bezdisshme, veçanërisht nëse hyni në një debat me mashkullin e Dashit në lidhje me fenë, politikën dhe të tjera të rëndasubjektet. Burrat e Dashit priren ta shikojnë botën në një mënyrë shumë të fiksuar.

Shumë nga kjo ka të bëjë me faktin se ata nuk duan të jetë gabim. Shumica e njerëzve nuk u pëlqen të gabojnë, megjithatë, meshkujt e Dashit priren ta çojnë atë në një nivel tjetër krejtësisht të ri. Nuk u pëlqen të pranojnë se e kanë gabim. Ata e konsiderojnë atë si një formë poshtërimi. Pjesa më e keqe në lidhje me këtë është se shpesh mund ta ndalojë Dashin të hapë sytë dhe të shohë mundësitë për të qenë me fat.

Megjithatë, ndërsa burrat e Dashit dalin në botë dhe shohin se është ashtu siç është. Bota është e larmishme. Ka shumë të vërteta në botë. Ka shumë kompromise të dhimbshme në botë. Bota nuk mund të reduktohet në një ekuacion të thjeshtë bardh e zi. Shpesh, bota mund të bëhet mjaft e pistë. Ky realizim është vetëm një pjesë e të jetuarit në një botë të papërsosur.

Djemtë e dashit që kanë bllokuar funksionimin e tij, në fakt, arrijnë në përfundimin se kjo është mënyra se si është bota. Ndërsa unë do të kem ende preferencat e mia specifike, mund të jem i qetë me mënyrën se si është bota.

Shiko gjithashtu: Zodiaku i 27 majit

Pasi meshkujt e Dashit arrijnë këtë fazë të vetë-realizimit, ata bëhen më pak luftarak. Me fjalë të tjera, ata bëhen më mendjehapur dhe njerëzit nuk mendojnë se janë aq të vështirë për t'u marrë vesh si më parë.

Mos më keqkuptoni, meshkujt e Dashit mund të jenë shumë argëtues për t'u shoqëruar . Ata mund të jenë miq të shkëlqyer. Problemi është thjesht mos e këputni kokënato për tema të caktuara. Sidoqoftë, ndërsa miku juaj i shenjës së Dashit maturohet dhe zhvillohet, ai përfundimisht do të qetësohet në mënyrën se si funksionon bota. Por, një personalitet mashkull i Dashit i pjekur dhe i niveluar është në fakt shumë i butë dhe mund të shkojë mirë me shumicën e njerëzve.

Karakteristikat e Dashit që njerëzit i urrejnë

Një nga të vegjlit e pistë sekretet e tipave të personalitetit të meshkujve të Dashit është fakti që shumë prej tyre janë mjaft ziliqarë. Ka një ndryshim të madh nga të qenit xheloz dhe ziliqar. Xheloz është kur dikush që i përket dikujt tjetër, ose besnikëria e të cilit ndaj dikujt tjetër, i kushton vëmendjen e tij/saj një pale të tretë.

Në atë kontekst të veçantë, personi ku i detyrohet besnikëria dhe vëmendja, ka të drejtë të jesh xheloz. Xhelozia ka të bëjë me pretendimin e asaj që me të drejtë është e jotja. Shumë njerëz e ngatërrojnë xhelozinë me zilinë.

Zilia nga ana tjetër përfshin një person që përpiqet të kërkojë vëmendjen kur ai person nuk ka të drejtën për atë vëmendje. Një përkufizim i lidhur ngushtë është kur një person që nuk zotëron diçka, dëshiron që ai ose ajo të zotërojë atë gjë që ai ose ajo dëshiron. Me fjalë të tjera, ju po shpresoni dhe dëshironi që ajo që dikush tjetër të jetë e juaja edhe pse nuk keni punuar për të dhe nuk e keni merituar atë.

Zilia është forma më e keqe e vetëvlerësimit sepse kur keni zili. , ju në thelb po pranoni se nuk keni atë që duhet për të fituar me të drejtëajo gjë që ka dikush tjetër dhe për të cilën po i keni zili. Kjo mund të jetë një makinë, një grua e bukur, një shtëpi e madhe, një punë e shkëlqyer, një arsim i mrekullueshëm, çfarëdo qoftë. Burrat e Dashit urrejnë ta pranojnë këtë. Kjo është arsyeja pse ky është një nga sekretet e tyre më të ndyra, të vogla, por ata janë shumë ziliqarë.

Sado të ashpër që përpiqen të tregohen për publikun e gjerë, ka një vrimë të madhe në zemrën e tyre. Kjo është një tipar kyç i personalitetit mashkullor të Dashit në vitin 2014.

Në një nivel ose një ditë tjetër, ata pendohen për faktin se nuk janë më të pasur, nuk janë më të arrirë, nuk kane me shume femra, sido qe te jete, kalojne shume kohe duke bere zili. Por ashtu si tiparet e tjera të mësipërme, ndërsa meshkujt e Dashit evoluojnë me kalimin e kohës, ai e kupton se zilia është pranimi më i sinqertë i vetëvlerësimit të ulët.

Burrat e Dashit të zhvilluar me të vërtetë bëjnë diçka për këtë. Ata nuk punojnë për të larguar zilinë, por punojnë për të larguar shkakun rrënjësor të zilisë. Ata vendosin punën, kohën dhe fokusin për të: të marrë atë punë me pagë të lartë, të marrë atë pozicion të statusit të lartë në shoqëri, ose të marrë atë promovim.

Çfarëdo që ata kanë zili, ata vendosin puna për ta bërë atë. Kjo është një nga tiparet më pozitive të burrave të Dashit.

Pasi ata mbushin atë vrimë, atëherë bagazhi psikologjik dhe përballimi i dëmshëm mendormekanizmi largohet ose të paktën, ai modifikohet në diçka më të pranueshme. E vërteta është se me kalimin e moshës një mashkull Dashi bëhet më i arrirë dhe më i butë, prirja e tij për të qenë ziliqar largohet. Kjo është një nga arsyet kryesore që unë besoj se Dashi dhe Luani janë një ndeshje kaq e përputhshme në vitin 2014.

Trajtimi me tiparet dhe karakteristikat e Dashit

E vërteta është, jeta është me të vërtetë si të ecësh në një litar të ngushtë. Ne kemi shumë shtysa dhe impulse të ndryshme që përpiqen të na shtyjnë në një mënyrë ose në tjetrën. Kjo është pjesë e asaj që e bën jetën të frikshme dhe argëtuese. Mjerisht, shumica e meshkujve të Dashit përpiqen ta shohin botën në një mënyrë shumë bardh e zi. Ata mendojnë se zgjidhjet janë të thjeshta. E vërteta është se nuk ka një zgjidhje të lehtë. Nuk ka prerëse biskotash, një madhësi që i përshtatet të gjitha zgjidhjeve të jetës. Në çdo moment, jeta zgjidhet një zgjidhje në të njëjtën kohë.

Kjo tipar i papërkulshmërisë së Dashit është ajo që i bën shumë burra Dashi thellë të pasigurt, luftarak dhe të imët. Fatmirësisht, ndërsa rriten dhe përjetojnë shumë gjëra të ndryshme dhe me të vërtetë kuptojnë se jeta është një litar i ngushtë dhe se është në rregull të hedhësh shtyllën dhe t'i lëmë gjërat të ecin vetë, ata bëhen më fleksibël. Tiparet e Dashit priren të zhvillohen me kalimin e kohës nëse u jepni atyre një kohë të mjaftueshme.

Ecja nëpër jetë është me të vërtetë një ecje besimi. Ju nuk mund të kontrolloni gjithçka, por përpiquni t'i imagjinoni gjërat më të thjeshta se sa janë ose të imagjinonigjërat në një mënyrë që nuk janë. Ju nuk mund të ëndërroni dhe të dëshironi realitetin tuaj larg. Burrat e Dashit që e kuptojnë këtë tregojnë një fleksibilitet më të madh. CompatibleAstrology.com bën një punë të mirë për të përshkruar këtë veçori, megjithatë mbetet fakti se ata ende nuk ndjehen rehat me faktin se jeta është e tillë, por fleksibiliteti i tyre më i madh u jep atyre një ndjenjë më të madhe besimi. Kjo i lejon ata të jenë më të këndshëm për t'u shoqëruar.

Ashtu si me shenjat e tjera të horoskopit, mashkulli Dashi ka një anë të mirë dhe një anë të keqe të tipareve të tij të personalitetit . Megjithatë, ashtu si me shtëpitë e tjera të horoskopit, edhe tiparet më të këqija të personalitetit nuk janë aq të këqija sa duken.

Gjithçka varet nga konteksti, koha dhe situatat specifike. Për më tepër, ndërsa meshkujt e Dashit bëhen më të vjetër dhe më të pjekur, shumë nga këto tipare të këqija të personalitetit modifikohen ose transformohen plotësisht në tipare të tjera më të pranueshme.

A është e vërtetë për ju kjo analizë e personalitetit dhe karakteristikave mashkullore të Dashit ? A njihni një burrë Dashi që përputhet me këtë profil?

Pëlqeni dhe shpërndajeni këtë profil personaliteti dhe le të fillojmë bisedën!

Margaret Blair

Margaret Blair është një autore e njohur dhe entuziast shpirtëror me një pasion të thellë për të deshifruar kuptimet e fshehura pas numrave të engjëjve. Me një sfond në psikologji dhe metafizikë, ajo ka kaluar vite duke eksploruar sferën mistike dhe duke deshifruar simbolikën që na rrethon çdo ditë. Magjepsja e Margaret me numrat e engjëjve u rrit pas një përvoje të thellë gjatë një seance meditimi, e cila ndezi kureshtjen e saj dhe e çoi atë në një udhëtim transformues. Nëpërmjet blogut të saj, ajo synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e saj, duke fuqizuar lexuesit për të kuptuar mesazhet që universi po përpiqet t'u komunikojë atyre përmes këtyre sekuencave numerike hyjnore. Përzierja unike e mençurisë shpirtërore, të menduarit analitik dhe rrëfimit empatik të Margaret-it i lejon asaj të lidhet me audiencën e saj në një nivel të thellë ndërsa zbulon misteret e numrave të engjëjve, duke i udhëhequr të tjerët drejt një kuptimi më të thellë të vetes dhe rrugës së tyre shpirtërore.